Hgemr 8 haftalık hamileyim,ciddi bir hazımsızlık problemi yaşıyorum.Ne yersem yiyeyim hatta su içince bile hazmedemiyorum. Yemek yemeye korkar oldum,yemeyince de halsizlik yaşıyorum. Uyguladığınız ve işe yarayan çözümleriniz varsa yazar mısın?
Ayseguldt Hgemr malesef buna alışıcaksınız benimde o haftalarda basladı 30. Haftama girdm ama midem ufacık sanki ne yesem boğazıma kadar dolu gibiyim artık bebek büyütükçe dahada arttı sıkışıyo midem sanki ama alışınca rahatsızlık hisside gidiyo hatta öyle hissetmeyince garipsiyorum😂
Hgemr Çok az bir şey yesem bile midemde fazlalık hissi,sindirmekte zorlaniyor gibiyim.Midem sürekli dolu gibi hissediyorum bu hem midemi bulandırıyor hem de işrahsızlığa sebep oluyor.
Hgemr bebiveannesi çok zorlaniyorum,ciddi derecede halsizlik yaşiyorum tek olsam yatar uyurum ama oğlum var ne zaman biter acaba 😔
Hgemr Ayseguldt oğlumda son haftalarda yaşamıştım ama doğum olacak bitecek düşüncesi rahatlatiyordu ama hamilelik boyu böyle devam ederse çok zor olur herhalde hem bedenen hem psikolojik olarak.
Ayseguldt Hgemr zamanla dediğim gibi alışınca üstesinden geliniyo merak etme allah yardımcın olsun şifa versin ♥️