ozydm Gokceeeee-_ bana gitmesin ya çok müsaitim kilo almaya ve etim sıkı değil aldığım 1 kilo3 kilo gibi duruyor 😢
G19- Kezban_kum 38 haftalık ta 1850 kg mıydı bebeğiniz kaçıncı hafta da doğum yaptınız da 3500 oldu kilosu
Gokceeeee-_ ozydm Doktoruna söyleyip evde uygun sporları deneyebilirsin Canım ya da doğumdan sonra sıkılaştırıcı çok güzel spor hareketleri var sıkma canını ☺️
koalababy Prensmoms Ben sabahları 8/9 gibi uyanıp bi bardak süt bir bütün muz yiyorum sonra yatıyorum 1 gibi kalkıp normal kahvaltımı yapıyorum.. Diğer türlü sabah o saatlerde kahvaltı hazırlayıp yapamıyorum çünkü
Prensmoms koalababy peki bebişinin kilosu nasıl iyiyse sıkıntı yok😊 benim oğluşum biraz nazlı galiba😊 bende sabah 8:30 9 gibi kahvaltı yapıp sonra tekrar yatıyorum 11 12 ye kadar 😊
koalababy Prensmoms Dr. Ortalama bi bebek olur dedi ne kilolu ne zayıf en sok gittim de 1 kg 150 gr dı.. 29+2 de gittim. Senin nasıl canım kilosu boyu :)
Prensmoms koalababy benimde 30 olduk dün gittim dr a kilosu 1400 boyu uzun ama 8 gün geride dedi 😔 kendimi besiye çekicem bu hafta😀 haftaya yine kontrolüm var
koalababy Prensmoms neye göre geri de dedi acaba :/ ortalama bizimde ancak o kadardır şu an bana uyumlu haftası ile dedi
Mervece06 Asya29_aslnyrk benimde bebeğim geriden geliyor 21 haftalık olması lazım 20 hafta gözüküyor dedi 347 gram benimkide 2 hafta sonra bi daha çağırdı inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Kezban_kum G19- evet bende inanamadım şoka girdim hattavcok zayıf diye üzülüyordum doktor kilosunu söyleyince inanmadım gittim renkli ultrason çekindim
Tuba18 Prensmoms anladım canım kafana çok takıp strese girme inşallah ileri haftalarda tam haftasına uyar