Htcyalmanci ReGemesis MAX omega Vita mineral kullanan anneler var mı acaba 12. Haftamdayım doktor önerdi sıkıntı yaşayan oldu mu acaba
34_21_23 Htcyalmanci Omega ağırlıklı olduğu için biraz ağır gelip bulantı yapabilir midende hassasiyet varsa tabi. Öyle birşey olursa yemek arasında al etkilemiyor yada gece uyumadan.
Htcyalmanci Gamze0502 çok teşekkür ederim kullananlardan bilgi alınca daha da rahatlıyor daha güvende hissediyor insan kendini
Htcyalmanci 34_21_23 bugün başladım kullanmaya kahvaltıdan iki saat sonra iç dedi işallah bir yan etkisi olmaz
Karsesi Htcyalmanci ben basından beri kullanıyorum çok memnunum bir yan etki mide bulantısı vs görmedim
Eski9 Htcyalmanci doktor bana da bunu verdi bugün başladım 14 haftaligim alış saati değişiyor mu acaba kahvaltıdan sonra içtim ben
Htcyalmanci Eski9 bana kahvaltı yaptıktan iki saat sonra iç dedi doktor alış saati değişeceğini sanmıyorum ama tabi kahvaltı saatim değişince ilaç saati de değişiyor ama bir yan etkisi olacağını düşünmüyorum
Htcertn Htcyalmanci bende ondan kullaniyrm hic sıkıntı yasamadim ztn bunlar hap deil vitamin ne gbi bi zararı olabilir ki senin icin gerekli vitaminler icin rahat bi sekilde düzenli kullan bnce hem virüs döneminde bagisiklignda guclenir.