yarennida1919 Nerden vuruluyorsunuz iğneyi hanımlar ? Bana yeni verdi doktorum ,kol bacak ve göbekten oluyormuş sanırım ?
elifmom2 Pelinbyrktrlr o zaman bende hemen gideyim herkes diyo ya bekle gitme değerin artsın keseyide görürsün kalp atısınıda filan kararsız kaldım bende
Pelinbyrktrlr elifmom2 hayır canım bekleme o kadar ne olur ne olmaz, bir an önce iğne veya aspirine başlarsın. Bazı doktorlar keseyi görene kadar coraspin veriyor keseyi görünce yanına iğne ekliyor. Ama en azından bir kan sulandırıcı kullanıyo oluyosun
elifmom2 Pelinbyrktrlr ben zaten su an aspirin kullanıyorum bebek aspiriniydi ama bir aydır coraspin e gectim eczanede o an bebek aspirini kalmamıs eczacı coraspin kullansın demiş onu vermişti diye bende bişey olmaz diyip kullanmıstım tamda hamileliğime denk geldi ☺️ben pazartesi hemen kan verip doktorumu arayaym bende acıkcası bekleme taraftarı değilim
elifmom2 Pelinbyrktrlr doktorum hamile kaldıgım gibi iğneye baslarız demişti zaten ay insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız ben kalp atısı bile hiç duyamamıstım herhalde bunda duyacaagm zaman Allahın da izniyle cok değişik duygular yasarım gibi simdiden heycanlıyım pıt pıt 🥺