Halise2121 Tunar Canım çok küçük net bişey diyemem bacak arasın d net bişey yok ama sanki kız yapısını söylüyorum bna öyle geldi gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu sana nasip etsin 🥰💙
Tunar Halise2121 amin bende kiz hiss edyorum.InwAllah 2 ci kizim.9 haftalik olduk bugun 9+2doktor soyledi
sosi5 Hazan_yeli25 yok yok değişmez o usg görüntüsünü unutmuyorum çünkü 🤭😘 hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla bana da bi kız evlat nasip eder inşallah 🤲🏻
twoboys05 mom6565 19 canım nuba bakanlar keseye bakanlar hep kız dedi şimdide karnıma arkama bakan kız diyor ama doktor daha iyi bilir tabi ultrasondan bakıyo sonuçta🤷🏻♀️
Halise2121 Tunar Benim 3 üncü kızım olcak Allah’ın izniyle bn evlatlarımi bin tane oğlana deyismem rabbim kime ne verirse hayiisindan verir kimse bu dünyada kendi kismetinden fazlasini alamaz rabbim sana hayırlı evlat etsin gönlünden geçeni nasip etsin 🥰😍
mom6565 twoboys05 tabi canim en doğrusunu doktor bilir erkek dediyse öyledir siz yinede detayliya bekleyin alışveriş için
twoboys05 mom6565 aynen canım bende çok istiyorum bişeyler almak ama haftaya detaylıya giricem ondan sonra alıcam inşallah😊
dilo- Halise2121 bende atsam bana da bakar mısın acaba ? Şuan 13 hafta olduk ama atacağım görsel 11+3
Halise2121 dilo- erkek bebek gibi canım bacak arası net değil ama boş görünmüyor yapisida erkek bebek hakkında hayırlısı kuzum gönlündeki nasip olur öğrenince yazarsın bna 🥰💙
dilo- Halise2121 çok teşekkür ederim canım.Evlat evlattır amacım ayrım yapmak falan değil asla.4 yaşında bi kızım var isterim ki bi oğlum da olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.Tekrardan çok teşekkür ederim.İnş öyledir 🙏❤️
Halise2121 dilo- öyle tabi kimin neyi eksikse onu ister Allah’tan kimse demesin biz istemeyiz rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah 🥰