Tostosunannesiii Hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde kaçıncı haftada gittiniz ilk muayene ve neler yapıldı muayenede ? Yardımcı olurmusunuz ?
555816 Tostosunannesiii kendim evde test yapıp öğrenmiştim hamileliğimi 4. Haftada 5. Haftada da doktora gittik kan tahlili verdik ultrasonla baktığında zaten keseyi de görmüştük
haziranin25i Tostosunannesiii 6+2 de gittim ilk muayene ultrason ile keseye ve bebeğe bakıldı. Kalp ritmi oluşmuştu alttan muayene ile dinlenir dedi istemedim 6+5 de kalp sesi duyuldu
555816 Tostosunannesiii 5. 6. Haftalarında git bence aklında sıkıntı var mı olur mu düşüncesi ile durmamak için 😊
[silindi] Tostosunannesiii canım karnından bakıyo zaten alttan bakıcam derse baktırmazsın ki onun bile Bi zararı yokmuş ta riske atmamak için söylüyorum başlanması gereken vitaminler ilaçlar var o yüzden Bi an önce git bence düşük riski varsa bile o ilaçlar tutuyor bebeği folik asit fln veriyo
555816 haziranin25i benim şimdiye kadar hiç alttan muayene ya da kontrol falan olmadı ultrasondan dinledik kalp atışlarında
Tostosunannesiii 555816 evet yapalı bır hafta olcak pozıtıfti . Benim beta degerım sabah saglık ocagındakınde 217 iken oglen ozelde verdım dayanamayıp onda 303 cıktı . Bunun uzerıne bı hafta oldu işte ortalama 4+5 gunluk
Tugcekkkkk Tostosunannesiii canım adet günüm geçtikten 3 gün sonra gittim. Zaten hep iki üç gün gecikiyordu. Sonra doktor sob adet tarihine göre 4 haftalık demişti
Tostosunannesiii 555816 bakalım oyle bı nıyetım var ama doktorlar yok kese bos yok soyle boyle derse dıye beklemekte ıstoyorum bıraz daha ama bukezde heyecanlanıyorum gıtmek ıcın napcam bılmıyorum
555816 Tostosunannesiii 4+3 te isen şu an 5. Haftanı dolduruyorsun zaten önümüzdeki hafta 6. Haftanda olacaksın git bebişini gör 🥰
555816 Tostosunannesiii o heyecan bi başka oluyor ya bende korkuyla telaşla gitmiştim ama çok şükür bi sıkıntı olmadan 31. Haftamıza geldik 😊
555816 Tostosunannesiii inşallah sende de bi sıkıntı olmaz canım kalbini ferah tut strese sokma miniği şimdiden
Tostosunannesiii 555816 ayyy cok duygusal bısey ya sanırım septomlat bende erken basladı gıt bebısını gor yazdıgını okuyunca gozyasım pıt oldu 🥲😇🤭 cok heyecanlanıyorum ılk bebegım rabbım ınsallah kucagıma almayıda nasıp eder
Ygmr15 Tostosunannesiii 7+1 de gitmiştim kalp atışını o zaman duymuştuk öncesinde sadece sağlık ocağında kan vermiştim