nagi Kızlar hastanede dogumda giyecegimiz terlik nasıl olmali.? Ev terligi gibi mi yoksa daha gunluk mu
Handemre nagi pamuklu süslü terlik götürenlere şaşırıyorum canım sonuçta hastane ve wc ye gidiliyor kalkıp yürüyorsun hijyenik değil bence normal dışarı terliği tarzında olmalı en azından ben öyle kullanmayı planlıyorum inşallah kısmetse ☺
seyydac nagi ben flo dan rahat günlük de giyilebilecek bir terlik aldım canım. Sonrasında da giyerim diye düşündüm.
Sultan42 Handemre bende pamuklu süslü terliklerden yapıyorum kendime de yaptım tabiki ekstradan doktor terliği aldım kendime wcye gideceğimde o terliğimi kullandım diğer süslü terlik zaten fotoluk oluyor 😂😂
nagi seyydac bende begendim flodan bir kac tane de madame cocunun terlikleride guzel bide onlara bakiym diyorum
seyydac nagi iki üç gün önce geldi kargo şimdiden evde giymeye başladım hatta 😂 çok rahat bence öyle rahat bir şey alınmalı. Doğum sonrası daha iyi olur diye düşündüm ☺
Elizz nagi Ben pamuklu süslü terlik istemedim havalar çok sıcak rahat edemem.. Şimdi her yerde var normal terlik üstü tüylü onlardan aldım hem çok rahat hemde sık duruyor.
Lcy nagi ben acikcasi süslü hiiiccv sevmiyorum aslinda kaymayan clocks veya tuvalet terligi 😅😂 o süslüler ev icin iyi ama hastanede bilmiyorum belki almanyadayim diye
Akin59 nagi lohusa ter ligi yaptırdım onu giyicem hastanede birdahada atarim çok rahat çünkü herkez oyle terlik yaptiriyor wc falan gidiyorsun ama terlikleri gözden cikarican birdaha giyilmez tabiki
BesteCanerKutluzolu nagi lohusa terliği yaptırmıştım ama yaptırırken de hastanede giyer atarım demiştim zaten normal terlik de giysem orada bırakacaktım hastanedeki hiç bir şeyi eve getirmedik çünkü 🙂