SenaKarabatak Tecrübeli anneler yada yeni doğum yapmış anneler hangi beşikleri kullanıyorsunuz memnun kaldığınız modeller var mı ilk doğumum olucak ben karar veremiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.🥰
Dselda SenaKarabatak xnm bn şu çekmeceli olanlardan aldm kullanişlı bnce bebişin bezi kıyafeti fln çekmecelere koydum kullanm açısından sanki daha iyi hem büyğyor snra yatak oluyor
bryc SenaKarabatak büyüyen beşik aldım ama park yatakta çok hoşuma gidiyordu nasipte bu varmış demek ki :)
Seva_sevaaaa SenaKarabatak https://ty.gl/vgzhvn1 bunu aldım 🥰 hepsiburadadan aldım orda fiyatı 808 tl ama trendyolda biraz yüksek
bryc mucizemsiii sadece mobilyası ben 500 e falan almıştım fiyatı yükselmiş ama yine de indirimde şuan yatağını almadım yün yapıyoruz o yüzden https://ty.gl/it4wfhp buda linki
Dselda mucizemsiii cnm biz heeşeyini ayrı ayrı aldık beşiği 390 a almştk hepsiburadadan yatağı ayrı korumalığı ayrı cibindiği ayrı aldık 800 fln tuttu işte hepsi
Bugcuu @SenaKarabatak ben park yatak aldım. Bebek için yaptığım en hayırlı ve en faydalı alışverişte 1. Sırada yer alıyor kendisi 😄 bence kirada vs iseniz en mantıklısı. Oğlum 3.5 yaşında hala kullanıyorum. Mayıs’ta Doğum yapacağım bi ¾ sene de kızıma kullanırım diye düşünüyorum. Sonra ikisine birden baza almayı düşünüyorum. İki tane tek kişilik baza bi dolap çocuk/genç odası için ideal ve kullanışlı bence tabi benim fikrim böyle 😄ama park yatak en kullanışlısı diyebilirim çevremde genelde o kullanılıyor.
SenaKarabatak Bugcuu evet banada çok söylendi Park beşik ama ben hem anne yanı hemde normal beşik gibi kullanmak istiyorum ikisine de uygun sanırım
SenaKarabatak bryc kaç yaşa kadar yatabiliyorlar ki bunda ben hem anne yanı olarak da kullanmak istiyorum
SenaKarabatak Seva_sevaaaa bunları bende çok düşündüm ama ne kadar süre yatırabilirim sonradan daha büyük bi beşik almam gerekir mi diye düşünüyorum
bryc SenaKarabatak büyüyebilir olduğu için 7-8 yasına kadar yatabilir bence anne yanı olarakta rahat kullanılır sallanabilir özelliğide var
Seva_sevaaaa SenaKarabatak ben birde odası için büyük yatak aldım o yüzden rahatlıkla tercih ettim ama sadece beşik alıcak olsam almazdım bunu
bsra1321 Yoyko anne yanı 8in 1 aldık. Oyun parkı ve anne yanı beşik olarak kullanılıyor. Dün akşam hepsiburada dan sipariş verdik bu sabah geldi, kurduk hemen. Çok kaliteli ve güzel bir ürün, kesinlikle kullanışlı olacak. Tavsiye ederim
Aymura- En güzeli park beşik özellikle kiracı ve tayinci iseniz ben memlekete giderken yatağını katlayıp çantasına koyuyorum çocuk yatağında yatmış oluyor gittiğimiz her yerde kızım 3 yaşına gelecek nerdeyse hala yatıyor kardeşi gelince bi 3 senede kardeşi yatar inşallah baya iş görüyor park beşikler