Gulenay1234 Merhaba arkadaşlar 22 haftalık olcam nerdeyse ara ara nefes darlığı oluyor.Çok rahatsız oluyorum derin derin alsam da geçmiyor bir süre sizlerde de oluyor mu normal bir durum mu acaba 🥴🤭
Goncikim Gulenay1234 sen bide 30lu haftalara gelince gör 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️İnan ki uyuyamıyorsun🤦🏻♀️😞 eşim gece oturup beni izliyormuş tıkanıp nefes alamayacam diye,bide çok horluyormuşum😞😞
Selimegzoglu Gulenay1234 ben 35. Haftadayım bende var şuan konuşurken bile kesiliyor ama sizin için biraz erken sanki bi doktora görünün bence
Zeytinmascara Busra3509 sizede içeriden bir hareket gibi birşey olup öksürtüyor mu bir kere ? Midemden mi kalbimden mi olduğunu anlayamadığım birşey 😁
Gulenay1234 Busra3509 bende çarpıntı olmadı ama bopulacak hissi oluyor doktorumuza diyelim vakit kaybetmeden Canım önemli bir şey olmasın bir de 🥴
Gulenay1234 Goncikim işte ben otuzlarda değilim ona rağmen güçlük çekiyorum erken diyenler olmuş hatta doktora diyeyim bari de 🥴
Busra3509 Zeytinmascara evet öksürük çok geliyor aniden boguluorm. Hatta cok öksürNce üstüne kusma geliyor hemen
3prensesannesii Gulenay1234 bendede çok oluyordu erken haftalarda başlamıştı kardiyoloji ye gittim çok şükür bir sorun çıkmadı hamilelikte n dedi
Gulenay1234 3prensesannesii ha aman ya korktum bende erken diyenler de olunca gebeliktense iyi yine 😟
Goncikim Gulenay1234 ben doktoruma sordum da yatmadan 2-3 saat önce bişey yiyip içme dedi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Gerçekten de yiyip içmeyince fark ediyo ama yiyip içmeden de durulmuyor ki 🙈🙈🤭
Haticed34 Gulenay1234 gebelik öncesi kilonuz varsa onunda bir miktar etkisi vardır, aynı şey bende de oldu çünkü,.. doktorunuza danışın tabi siz yinede
Gulenay1234 Haticed34 yok canım 45 kilo ile hamile kaldım şu an 51 im göbeğim hariç şişmedim bile boy da kısa 😊
Gulenay1234 Goncikim kız daha akşam yemeğini yemedim yemek pişiyor acıktım da nerden çıktı birdenbire anlamadım🤭
Beyziikoo Gulenay1234 27yim bende perşembe günü bi daraldım ki akşam Allah affetsin çok kötü hissettim hemen sütyenimi çıkardım rahatladım biraz 🙈 Gerçekten ileriki zamanları çok merak ediyorum 🤦♀️
Gulenay1234 Beyziikoo ben südyenli duramam zaten evin içinde hep çıkartırım yabancı yoksa evde 😊sıkıyo beni gebe kalmadan öncede takmazdım evde faydası olmuş size bana olmuyor 🥴