Homeless20 Ebruakn hemen doktorunu ara ve acile git. İlk üç ay normal olabiliyor ama üç ay geçmiş haftan ilerlemiş
Ebruakn ssnnmmm gece acile gittiğimde bebek de bir problem yoktu kendi doktorumu aradığımda da bazen olur artarsa gelin dedi bekliyorum :(
Ebruakn Vajinal muayene istemedim kendi doktorum olmadığı için güvenemedim normal ultrasonda bebek sağlıklı görünüyordu
Busra3509 Ebruakn adet kanaması gibimi veya parca gibi mi. Onun dısında korkma Bebekde skıntı yoksa sakin ol. Birde uzaN hep.
Ebruakn Busra3509 hayır sadece tuvalet sonrası peçeteye gelen beyaz akıntımız oluyor ya onun içinde pembemsi açık kırmızı renkte kılcal damar görünümlü
Busra3509 Ebruakn bende yasamıstım onu. Aynı sekilde silince geliyordu Enfeksiyon falanda olabilir bana öyle dediler Hatta ben idrar da kan göryodm yapınca kan gelyodu.
Busra3509 Ebruakn korkma. Adet kanaması gibi cok gelirse veya parca dökersen falan endise et demisti doktor bana. Bu Tarz kanamalarda korkma hemen demisti.
Ebruakn Busra3509 aynı şekilde sadece tuvalet sonrası akıntının içinde afedersin sümüksü biraz saf kan değil
Ebruakn tgba22 evet akıntıda ve sürekli her tuvalette değil dün geceden beri şuana kadar 2 kere az miktarda geldi