Cicekler Hanımlar yaklaşık 3 haftadır tuvalete çıkamıyorum çok kusuyorum sıkışıklıkta hissediyorum ama gidip zorluyorum olmuyor napmam lazım çok şişkinim bebeğim zarar görür mü bu durumdan neredeyse 1 ay olacak yapamayalı
Didem34 Cicekler doktorunuzla görüsün bitane surup var ondan veriyolar icince isal yapıyo rahat cıkıysn. Niye bu kdr bekledinz ki
Deletedmom9 Cicekler Düzenli ev yapımı şalgam tüket hiç kabız olmazsın 32 haftadayım hiç kabız olmadım canım öneririm sana da 👍🏼🥰🥰
Busra3509 Cicekler kayısı tüket biraz. Kayısı yiyince kuru kayısıyı su ic bolbol Birde az zeytin yagı sür çıkış bölgene. 🙏
Cicekler Didem34 şurubu denedim aşırı bulantım var içtiğim gibi geri kusuyorum bidahada gidemedim doktora
Tubafysal Cicekler kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ıkınmak zarar veriyor bende kanama bölgesi yapmıştı bu da düşük riski oluşturuyor ama ben bu kadar uzun süreli kabız olmadım evimin eşindr çok sıkıntıyı kabızlık onda bebeğin kesinde delinme olmuştu sadece kabızlık sebep olmamıştı ama bebeklerini kaybettiler sonrasında Bi sonraki hamileliğinde diyetisyen eşliğinde hamileliğini sürdürdü asla kabız olmamalısın demişti doktoru
tomrish Benim doktorumda ilk zamanlar özellikle ıkınma tehlikeli oldugu için, sonrada hemoraid olmamam için şurup vermişti. Şurup kullanmak bu ihtimallerde daha iyi ihmal etme.
Kaderimm Cicekler komposto felan icmaye çalış cnm mısır patlagininda büyük etkisi var ben onunla çare buldum doğrusu herkeste aynı olurmu bilmem ama tuvaleti tetiklediği soyleniyor