Ruvus Deteledmom21 1 aydede 1 balon 1 beyaz bulut isimli 120 yıldız sticker ve 3 kucuk bulutu arkadasim 150 liraya yaptirdi😊
istanbul3434 Deteledmom21 cok guzel gorunuyor ben odasinda yatirmaya baslayacagim zaman mutlaka boyle bisey alicam ama en az 1 sene benim odada yatacagi icin simdilik gerek gormedim. Kendi odama bir gece lambasi koydum gayet yeterli geldi simdilik
Boncukbeyinannesi Deteledmom21 bebeklerin büyüme hormonu karanlıkta salgılanır ışığını yakmadan dekoratif olarak kullanayım diyorsanız gayet hoş
Nilasyamom Deteledmom21 çok güzel bence almalısın kesinlikle odanın havasını değiştiriyor ben de alıcam inşallah
Deteledmom21 Kosemen54 2 bulut lamba 1 balonlu fil lamba 100 sticker 3 küçük ahşap bulut hediye 335tl
Gulenay1234 Ruvus canım sorması ayıp netten mi yaptırdı arkadaşın fiyatı uyguna yaptırmış bende düşünüyorum da😊😊
Emnemrahf Bizde bulut şekli var ama pek ışıtmıyo yani bi gece lambası gibi degıl ama dekor olarak güzel duruyo
guzelce Happy mom ailesinden geldiğinizi söylerseniz ufakta olsa yardımcı olurum. 16 haftalığım ufak bi gelir olması açısından yapıyorum.