betuss10 Beyzan yaa ağzın bal yesin inşallah öyledir canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿
betuss10 Cerla ah ne güzel rahatlatmışsın kendini ben de tam tersi korkutup duruyorum 🤦🏼♀️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿🌸
Cerla betuss10 kendini darlama yiyecek ekmeği varsa rabbim sana bağışlar yoksa imtihanındır, olumsuz düşünüp stres yapma oda etkiliyor iyi düşün iyi olsun. Sağlıkla al inşallah
betuss10 Hakikitosunpasa hislerine de bir alkış veriyorum ben hala içimdeki acaba makarna mı mantı mı diye düşünüyorum 🙈😂
betuss10 Nehirimmm06 ya ne kadar minnoşmuş öğrendiğinde 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
betuss10 Hamileyim-mutluyum doğum tarihim çıkmış annesi minnoşunda 🙈 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
betuss10 Ftmgl1 Allahım bana da böyle fırlatmalar nasip et 🙈 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🧿
betuss10 BegumIscanTunc benim de iki gün gecikme var ama hcg düşük bakalım beklemedeyim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
betuss10 Ikraninannesi26 inşallah benim de salı günü kesinleşirse 73 uğurlu sayım olacak 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
betuss10 supermommm üzülme canım benim, Allah tez zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bana da değer düşük sevinme dediler salı bir daha artışa bakacaklar bakalım hayırlısı olsun inşallah 🧿
betuss10 Nuray23 maşallah çok güzel ben burdayım demiş annesi sana 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
haziranin25i betuss10 653 öğrendim 2 gün sonrasında 1400 kusur olduğu için tekrar tekrar kan testi vermedim. 6+2 de doktora gittim
betuss10 haziranin25i değerin çok iyi artmış zaten gerek kalmaması normalmiş inşallah benim de artmıştır salıya kadar da düşünmem bu kadar 🙏🏻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿