YYaseminn Kizlar 15+3 erkek bebege hamileyim ama hala karnim sismedi erkek anneleri sizin karniniz ne zaman buyudu ??
61anne YYaseminn bende 18haftamdayim canım ama benimde halen karnım çok yok normaldir belki ilerleyen zamanlarda
esraizmirli YYaseminn 22. Haftamda birden çıktı çok şaşırdım😂 şuan 25 haftalıgım ama o kadar olduguma kimse inanmıyor 🥲
mucizem15 YYaseminn 24 haftalığız hala öyle belirgin bi karnım yok 🤷♀️ ilk çocukta çok çıkmıyo diyolar bende bir an önce çıksın büyüsün istiyoruuum 😍
Sevgi1907 YYaseminn kisiden kisiye degisir canim benim 16 haftamda ben burdayim diyordu yani 🤭 ama sende farkli olabilir ic karnin geniştir belki
YYaseminn esraizmirli 22 mi😱 hani derler ya erkek cocugu bi anda boy atar diye bu anne karnında da gecerli galiba 😂
esraizmirli YYaseminn valla bilmiyorum canım ertesi gün kalktığımda karnım çıkmıştı ama şuan gören 20 haftalık ancasın diyor halbuki 25 haftalık hamileyim iç karnımmı geniş anlamadım😂
MervErdo Valla 24 25e gelene kadar ahım şahım karnım yoktu 26 oldum da daha yeni belli oluyo hamile olduğumun farkına vardım sonunda 😂
Crn1996 YYaseminn 18 haftalık olcaz halen daha dışardan bakan anlamaz inandıramam hamile olduğuma 🤣 bu oğlanların kendini belli etmeye niyeti yok daha heralde ☺️
Bilibon Aynen erkek yada kiz degil kisiinin vucuduyla alakalali 20 lerde hatta 25 lerde daha ii belli oluyodu bide kiyaffet farkediyo 33 hafta olsum gorebler karnin cok kucuk dio halbuki bnce ideal ama :)
Ozge5500 YYaseminn bnde 16 haftanin icindeyim gobegim vardi ama birazdaha buyudu sanki kiloda alinca sanrm daha cok gobüş oluyor 😂😂
Zeyynep YYaseminn ben zannetmiyorum annenin yapısına bağlı galiba oğlumda da karnım yoktu suan 17 haftalığız kızım olucak inşallah karnım hala hiç yokk :)) doğuma kadar da karnım çok büyümemişti
MelikeD Ben de 17+5 ttryim. Oğlum olacak. Karnım çok az çıktı gibi ama belki değil 3 Kilo aldım Bi de şimdiye kadar 🤭🤭
Miumiu YYaseminn Canım ben de 14 haftalığım henüz cinsiyet belli değil ama her gören erkek diyor tüm ramzi, çin, rus hepsi erkek çıktı buradaki tahmincilerde hep erkek dedi😂 Sanırım erkek olucak🤷🏼♀️❤️ Benim karnım çok belirgin ve gergin şaşkınım ben de😅😂😂
Mom8 YYaseminn erkek olmasıyla hiç alakası yok vücut yapınızşa birde ilk veya ikinci, üçüncü çocuk sahip olmanıza alakalı bir durum bu