Byby99 Elifberk valla yapılmıyor diye biliyorum ama yapılsa çok da güzel olurdu çünkü özel de doğum yapanların çoğu epidural için yapıyor bende bu gebeliğim için düşünüyorum ama hem doğum fiyatı hem epidural parası fazla geldi bana
Seyma2861 Elifberk ben de devlete gidiyorum gittipimmhastanede yapılıyormuş şartını şurtunu bilmiyorum tabi
Oziozi Elifberk ben yapılmıyor dıye duydum ama sehır sehır degısırmı bılmıyorum.. bısı sormak ıstyrm bellı bır acılma oluncamı epıdural yapılıyor yoksa sancı geldıgınde acıklık olsun olmasın yapılıyormu doktorumuzla konusmadık henuz ama bılgınız varmı acaba ?
Beyziikoo sntn Biz mi talep ediyoruz doğum anında yoksa önceden belirtmek gerekiyor mu detaylı bilginiz var mı?
Elifberk Byby99 Evet çok güzel olurdu keşke yapılsaydı devletteki doktorumdan memnun olduğum için o doktorum doğuma girmesini istiyorum bende aslında en çok değiştirmekte istemiyorum doktorumu
EsraTurna Hangi sehirdesiniz bilmiyorum genel devlet hastanelerinde yapılmıyor özell hastanelerde yapılıyor
Seyma2861 Byby99 numune devlet hastanesi yapıyor ama dediğim gibi şartını şurtu var mı bilmiyorum. Suda doğumda var
Mucizemm02 Elifberk hastaneden hastaneye değişiyor galiba ben Adana’da şehir hastanesine gidiyorum orada yapmıyorlar
sntn Beyziikoo önceden belirtmek gerekiyor diye biliyorum çünkü vücudunuzun buna uygun olup olmadığına bakılıyor kontrole gittiğinizde doktorunuzla görüşebilirsiniz bu konuyu
Seyma2861 Byby99 etmeyeceklerini sanmıyorum. Kadın doğum kliniğinden sorumlu doç.Dr. Yeşim bayoğlu tekin var instagramda falanda cok aktif bir ulaş istersen.. gene enaZından bir muayene için gelsen bir kaydın oluşsa daha kolay olur sanırım . Kac haftalıksın?