adm Bu güzel platformu akıl edenin, kuranın, bu platformda çalışan herkesin emeklerine fikirlerine sağlık. Hamile kaldığım ilk an bir platform arayışına girmiştim ve tesadüfen indirdim. O günden beri bebeğimin ve kendimin yaşadığı gelişme ve değişiklikleri takip ediyorum. Bunların yanı sıra esas önemli olan şey; gebelikte biz anneler bir sürü sıkıntı, sağlık sorunu, ilaç kullanımı, çevresel faktörler yaşıyoruz. Bu yaşadığımız sıkıntıları, diğer hamile annelerin açtığı yeni ya da eski postlarda görmek, okumak, yalnız olmadığımızı anlamak, içimizin rahatlaması, kendimizin ve bebeğimizin strese girmemesini ya da daha az stres yaşamamızı sağlıyor. Safra çamuru sıkıntısı yaşadım ilaç kullandım, kullanmadan en az 6 doktorun fikrini aldım ancak halkımız eleştirmeyi ve uzman olmadığı konularda yorum yapmayı çok sevdiğinden ilaç kullanmam konusunda kendimi suçlu hissettirmeye başlamıştı. Sonra burdan aynı ilacı kullanan bebeklerini sağlıkla kucaklarına alan anneleri okudum teşekkürlerimi yazdım, rahatladım. Bebeğimin beyninde şuan kist var ama o da dağılan bir şeymiş ve önemsizmiş çoğu zaman. Doktordan çoğunlukla geçebilen önemsiz bir şey olduğunu duydum, ancak burada bir çok annenin bebeğinin beyninde kist olup sonra kaybolduğunu, kucaklarına sağ salim ve sağlıkla aldıkları yorumları okumak “kist ilerleyen haftalarda kaybolacak merak etme” diyen işin ehli, deneyimli, en çok güvendiğimiz ve sevdiğimiz, bağ kurduğumuz doktorlarımızdan daha iç rahatlatıcı oluyor. Çünkü insan her zaman kendini anlayacak bir kişi, benzer olayları deneyimlemiş insanları arıyor. Tüm yorum yapan annelere de ayrıca teşekkürler. Hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah🙏💝Teşekkürler Happy Mom Ailesi🌺💝