adm Papatyamsi android uygulamalarda hafta+0 gün gösterilen meyve ile ilgili bir sorun var. Henüz çözemedik ama yapılacaklar listemizde. Biraz sabır canımız annemiz…🙏🏻
adm nsnannesi arama butonunun yerini daha merkezi bir yere almak bizim de aklımıza gelen bir çözüm bu konuda bir değişiklik şart, size katılıyoruz.
limonluchescake adm hersey cok güzel! Sadece bazı yorumlari kaydedebilme tusu olsa cok iyi olur. Atiyorum; bir anne yorum olarak bebek cantasinda bulunması gerekenleri detayli yazmis, ben onu screen almak yerine yorumu kaydet yapabilsem cok iyi olur
Semazrl adm yazdığımız yorumu düzeltme veya silme özelliği olsa çok iyi olur yanlış yazıyoruz öyle kalıyor
Semazrl adm bildirimler ve profil kısmı da net şekilde ayrılırsa çok çok daha iyi olur bide ana sayfadan foruma falan geçmek için elli kere tıklamak gerekiyor Tek seferde geçiş yapmıyor
litha ozel mesajlarda bi sorun mu var acaba sanki gonderilen mesaj karsi taraf tarafindan gorulmuyo🤔 bi de yorum silebilme ozelligi olmali ya epey dile getirilmis zaten🤓
adm [silindi] sürekli olarak başlığı manipüle ettiğiniz için sizi ve @bikito kullanıcısını askıya aldık. Özgürlük münasebetiyle bir azınlığın sınırsız eylemlerinin sonuçları şu an ABD’de en son olaylar üzerine çok tartışılıyor. Burada binlerce anne ile konuşmak istediğimiz şeyi 2 kullanıcının iradesine hapsedemeyiz. Bknz. pozitik ve negatif özgürlük
paradiseeeeee adm kullanıcı adımı değiştirebiliyorum ve resim atma olayını acil çözmelisiniz önemli şeyler sonuçda burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz
NaimeYilmaz Hazalburca Sorun bu olmalı https://forum.mutluanneleriz.com/d/420041-yorumum-silindi-olarak-g-r-l-yor
Hazalburca adm annelerin gün odası nda ikinci cocugun aileye katılmasıyla değişen seyler diye bir konu başlığı açmıştım