haticem5707 Bebişlerimizin cicilerini yıkadınız mı Ne kullandınız Nasıl yıkadınız Ben henüz yıkamadım fikir istiyorum
Duygukocc haticem5707 geç kalmışsın canım 31 de yıkadım 34 de doğumhaneye yattım durdular doğumu 35 de doğum yaptım erken doğum riskim olmamasına rağmen erken doğurdum ne zaman gelecekleri belli olmuyor.baby me ve uni baby detarjan aldım narinde yıkadım ütüledim astım çantamı hazırladım dolabını kurdum
91ARIN91ASK haticem5707 duru granül ve çamaşır sodası ile yıkadım ütüledim 27 28. Haftamda yaptım hep hastane çantamı da hazırladım rahatım ufak tefeklerim kaldı
Duygusuz haticem5707 duru granülle yıkadım herşeyi. Kıyafetleri ütüledim nevresimler kaldı ütülencek bu hafta halledeceğim inşallah çantayıda
Dorukunannesifatma 30 derecede yıkadım unıbaby sıvı deterjanla herseyımız hazır 🌸 bizde 34 haftalıgız 🤰
sue92 Ben yıkadım, ütüledim. Dolaba yerleştirdim. Hastane çantasını da hazırladım. Green clean deterjan kullandım sadece🎈 kokusu yok denecek kadar az. Hatta şu an kalmadı bile. Lavanta özlü bir deterjan.
Melihakrds Ben de 32deyim henüz sadece bir makina yıkadım 30derece de dalan granülle ama kalıntı bıraktı yıkanan şeylerde tekrar durulama yaptım daha yüksek derece açmadım çünkğ hem lekeli değil hemde çeker diye korktum o yüzden bence kesinlikle sıvı deterjan almalısınız
sagsbry Melihakrds canım sıcak suyla aç sabunu sonra deterjan gözüne dök o zaman kalıntı yapmıyor 🌼 bende duru granül kullanıyorum
Papatya0605 haticem5707 bende 35in içinde yıkadım unibaby yumuşatıcı ve deterjanıyla resmen bebek gibi kokuyor ev🌺
Melihakrds sagsbry onla uğraşmak yerine sıvı tercih etmeyi düşünüyorm ya bu bitene kadar kullanacam mecbur