Zelisanne Selam güzel anneler 🥰🙋🏻♀️17+ 4 gebeliğim var 21. Haftada detaylı ultrasona gircem araştırma yapıyorum , Anadolu yakasında yaptırdığınız güvendiğiniz memnun kaldığınız yerler var mi ? Fiyatları neler 🥰🙏🏻
haziranin25i Zelisanne Kartal Avicenna Umut Hastanesi 360 TL ye yaptırmıştım. Ocaktan sonra yüzde 15 zam yaptılar şuan ne kadar olmuştur bilemeyeceğim
Senayyalcin @Zelisanne Ben renkli yaptırdım direk zaten orda da herşeyi inceleyip bakıyor doktor detaylıca Özel Kartal avicenna umut hastanesinde 360 TL’ye yaptırdım ama sana önerim Panason görüntüleme merkezi Üsküdar da burası ve Bülent bey var işinde aşırı iyi 450 TL o da bi araştır istersen Ümraniye özel afiyet hastanesi 400 TL bir de Ümraniye de Erbil Çakar varmış onuda beğeniyorlar oda 350 civarıymış Bilgin olsun :)
7capo7 Senayyalcin merhaba ben de avicenna kartala gidiyorum. Memnun kaldınız mı detaylıdan ve 2021 fiyyatı 450 tl yapmışlar.
Minikmucizeannesi Senayyalcin merhaba bende umut hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl yaptirdiniz kac dakika sürdü hangi doktor bide
Senayyalcin 7capo7 Ben memnun kaldım şahsen 40-45 dakika inceleme yapıyor radyolog ve tüm detayları inceledi bir de rapor çıkardı perinatologa göstermem için yani kadın doğum doktoruma göstermek için güzelce de beni bilgilendirdi CD ve ultrason da 5-6 tane verdi baya beğendim ben ve sanırım oranın hastası olduğunuz da yani kadın doğum doktorunuz orda olduğunda sizi yönlendirince fiyat daha uygun oluyormus
Vilmavebambam Koşuyolu görüntüleme merkezindeki doktor hanımdan cok memnun kaldım. Cok detaylı olarak ve anne şefkatiyle ilgilendi sagolsun. SGK’niz varsa 450 tl.
7capo7 Senayyalcin çok sevindim. Siz ne zaman yaptırdınız. Kusura bakmayın uzatıyorum biraz ama merak ediyorum☺️ Salı günü gideceğim ben de.
Senayyalcin 7capo7 Üç hafta oldu ben gireli ama merak etmeyin gayet güzel inceledi doktor bey zaten kendisi radyologtu sakin bir insandı boş konuşmuyordu soru sorunca cevaplıyordu güzelce bol bol da ultrason falan verdi :)))
Hamisimhamis Zelisanne orada da bakıyor özel muayenanesi de var kendi doktorumun yönlendirmesi ile gittik benim için en büyük kriter perinatalog olmasıydı
Mina34 Betus344 bende halil mesuta yaptırdım çok memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar incelemişti.fiyat en son 390 dı
Senayyalcin Minikmucizeannesi Ben memnun kaldım şahsen 40-45 dakika inceleme yapıyor radyolog ve tüm detayları inceledi bir de rapor çıkardı perinatologa göstermem için yani kadın doğum doktoruma göstermek için güzelce de beni bilgilendirdi CD ve ultrason da 5-6 tane verdi baya beğendim ben ve sanırım oranın hastası olduğunuz da yani kadın doğum doktorunuz orda olduğunda sizi yönlendirince fiyat daha uygun oluyormus