Minniemouse89 bukabu hyr ozmn yüksek çıkmıyordu sadece olay gecesi bi kere yükselti ozmn da kaybettik
bukabu Minniemouse89 cok haklısın endişe etmekte, ama bu gercekten binde bir olacak bişey… su an böyle bir risk olsa inan doktorun bilgi verirdi içini ferah tut ve kavuscagın anı bekle canım, idrarda protein haricinde bi sorun varmıydı o kayıpta ?
Minniemouse89 bukabu şeker vardı yine ama insülin fln kullanmıyordum ozmn . Devlet hastanesine gidiyordum bu kadar bilinçli değildim . İlgilemilmiodu tam olarak .
kader_akgun Minniemouse89 benim suyum geldi enfeksiyon da vardı riske girmedi.Kuveze girmedi kilosu 3,200 olduğu için şimdi minyon kızım yanımda oturuyoruz hastanede
Serife43 Tugceaa ben dogum yaptim pazartesi gunu suan yogun bakimda 2200 dogdu ama sagligi iyi sukur biraz kucuk oluyolar sadece 🙂
Tugceaa Serife43 ne kadar kalicak yoğun bakımda Rabbım insallah en kısa zaman da kucağına almayı nasip etsin
Serene001 Minniemouse89 Minniemouse89 bu soru doktorunuz Bilir erken doğum bebeğiniz için riskli olabilir internet 37 hafta dolduktan sonra normal sürece girildiği yazıyor aslında anlıyorum sizi bnm oğlumunda boynunda kis var bian önce gelsin istiyorum ama onun için daha riskli olacağı için 37+4 ü bekliyoruz 2 gün sonra 35 dolcak .. Sabırrr ve Dua başka çare yok
Ces Minniemouse89 36 çok çok erken yani 37 bir tık tolere edilebilir ki 38+5e kadar bekletiyor sezaryenleri benim doktorum nedeni tam olarak gelişimi bu zamanda tamamlanırmış. Tabi sizin durumunuz özel allah korusun Başka sııktnılar yaşamayın perinatoloji uzmanını dinlemenizi tavsiye ederim onlar genelde böyle konulara daha hakimler tabiki güveniyorsanız
Minniemouse89 Ces bazen en güvenli yer anne karnı olmuyor bebekler için .Allah sağlıkla nasip etsin inş günler geçmiyor hiç