Kızıma kavustum bnde 40 hafyı bulanlardanım hiç doguramıcam diye düsunurken kızıma kavustum bnm dogumum normal olucaktı ilk dogumum normal oldugu için doktorm bunuda normal olmacagını seyledi bnde normal istiyordm ama 40 haftalık olmustuk vr ne sancı ne acılma hiç bi belirti yoktu kontrle gttm 22 mayıs ta ve doktorm 1fata snra gel dedi suanlık dogum yok eger sancn olmassa sunı sancı ile dogum olucak dedi ve bn eve geldim o gece içime bi his dogdu snki normal olursa bebegime bişey olucakmıs gibi hissettm eşimle konustm annemle konustum sezeryan olmaya karar verdm gecede bisey yemedm ve sbah annemle hastaneye gttk ve doktormla görüstk sezeryan istedimi syledm ve hemen yatısıım yapıldı ve bn hala inanamiyodm belden uyusttmali oldu dogumum ve doguma aldılar bni bütn ailem yanımdaydı ve anestezi uzamnı geldi uyustktan 10 dakka snra doktorm geldi ve basladı sohbet muhapbt cok iyiydi ve 5 dakki snra bebegimin aglama sesini duydm o an muhtesrm anlatılmaz hemen yanıma getirdiler kokladm rabbim istyen herkezr bu duyguyu yasatsn ve bn iyiki sezaryan istemişim içime dogmus sanki bebegim dogdugnda boynuna kordonu dolanmıstı bn bir hafta dha bekleseydm belki cok farklı olrdu smdi melegm uyuyo biraz uzun oldu hakkıbızı helal edin hanmlar allah sizleridr bi an önce yavrularınıza kavustursn inşş 😍😘😘