Hayat1 Beyzac benimde aynı tıpatıp senin gibi yumurtlama ve çatlama ama ben adet tarihini bekleyecem 🙂
Beyza070707 Beyzac çatlamadan sonra 8 gün sonra erken gebelik testinde pozitif gördüm ama silik olarak tabi🥰
Beyzac Hayat1 ben ilk defa ovulasyon kullandım bu ay ve sanki zaman geçmiyor gibi geliyor çok merak ediyorum
Hayat1 Beyzac bende ikinciye deniyorum BAT 14 ocak bu ay olmazsa bi kere daha ovülasyonla denicem olmazsada doktora gidecem fazla uzatmak istemiyorum
Beyza070707 Beyzac bence erken gebelik testi alırsan varsa mutlaka çıkar ama elinde yokmuş pazartesiyi beklicen mecbur inşallah bu ay çift çizgi görürsün ❤️🤰
Beyzac Hayat1 ben de gittim doktora bi sıkıntı yok dedi eşimdede bi şey çıkmadı bende önümüzdeki ay olmazsa rahim filmi çekilicem 1 yıldır istiyoruz biz de
Hayat1 Beyzac 5 ay kadardır bizde istiyoruz ama uygulamalarda yanlış gösteriyomuş doğurganlık günlerimi ovülasyon kullanınca anladım ama aşırı stresli bi durummuş bilseydim korunmazdım diyorum bazen kızıyorum kendime
Beyzac Beyza070707 inşallah canım ya. Senin belirti falan olmuşmuydu ben psikolojik olarak var sayıyorum 🤪
Beyza070707 Beyzac hayır hiç belirtim olmadı sadece tez canlı olduğum için erkenden test yapmaya başlamıştım şuan 17 haftalık olduk çok şükür 😂
Beyzac afrasil pazartesi bakalım yapıcam canım evde testim yok ovülasyon testiyle yaptım koyu çıktı aslında ama bilemiyorum tabi