asena21 Busraveminisi1 benimde ayni dun ishal mide bulantısı icn gittim serum takti 1 bucuk cm aclma ve sancı başlamış yarna dogrrsun yatıralım dedi ama bn eve geldim sancim ağırlaşnca gideym dedm
Busraveminisi1 asena21 aa 😯 hadi bakalım hayırlısıyla doğurursun canım inşallah en iyisini yapmışsın evde çek sancını corona var orda ne kadar az vakit geçirsen o kadar iyi
asena21 gamzetahsin son durumn ne ? Agrilarn nasl? dun doktor yatışıni verelim dedi 1 bucuk cm ackluk yumusama fln var dedi yarina dogm yaparsn dedi ama bn eve geldim 38+3ucuz bizde
gamzetahsin asena21 canim hala 1cm aciklik ve yumusuma ile duruyorum 2 gundur sabahlari adet agrilarim oluyor ama 1 2 saat sonra geciyor bnm doktorum cuma gunu gel tekrar bakalim son durum ne ama dogumun baslamis demedi senin niye oyle dedi😊
asena21 gamzetahsin bnde anlamadım nts de sanci vardi altan muaynede pembemsi sumuksu aknti oldu bak nisaninda gelmeye bsladi dedi oysa kendi tetklemiş olablr mi bilemiyorm. agrim artarsa gidecegim
gamzetahsin asena21 bnmde cati muaynesi yaparken tetikliyim dedi eve geldim ne akinti ne nisan hicbiri olmadi gene agrin suyun falan olursa icin rahat etmesse git insallah dogumun yakindir bnde beklemedeyim bol yuruyus squat falan yapiyorum
gamzetahsin asena21 canim bnmde smdi nasil olduysa midem bulancak gibi oluyor hafif agrilarim var var ic camasirimda islaklik ve yogun akinti goruyorum hep korkuyorum suyum gelirse anlamam diye😯
Gzmmstf Btm571 Amiiin cümlemizin inşallah geceleri artık hiç uyuyamıyorum dün gece saat 5 olmuştu hala uyanıkdım ne yapalım hamd olsun rabbim aratmadan veriyor Allah isteyen herkese versin 🌺
Btm571 Ya kızlar az önce lavaboya gittim sümüksü tarzda sarıya kaçan birşey geldi normalden daha çok ama peçeteye değilde idrarı yaparken geldi acaba omu diye kararsız kaldım genelde kanamalı olur ama bu sarıya kaçan birseydi 38 haftaligim
asena21 Btm571 yok o degil dun cati muaynesinde doktorun eldivenine gwldi kahvemsi pembemsi sümük gibi bir akıntı senin nisan yavas yaavs geliyor demisti
Btm571 Netten baktimda buna benzerdi mideniz almaz tahminim ama alipta çekemedim resim abakaraaniz sevinirim acaba nişanmi [url=https://hizliresim.com/D7X9Zi][img]https://i.
gamzetahsin Btm571 canim bnde 38+3 um 2.gundur bndede boyle ama bilemedim ki sanmiyorum ama icin rahat etmesse doktorunla paylas
asena21 gamzetahsin hayırlısıyla dogum yaparız inşallah benim ilk bebeğim neyle karsilasacagimi bilmedigim icin daha bi heyecanlıyım