Nurr89 Btm571 bir buçuk saat sonra bizde oğluşumla 38 oluyoruz inşaallah 🤲 inanılmaz kemik ağrım oluyor maalesef
Nurr89 Btm571 benim alt tarafta çok baskı oluyor yürümekde zorlanıyorum ama Çarşamba günü doktor dedi daha kanala inmemiş ilk oğlum 38+6 da gelmişti bunda emin olamıyorum
Btm571 Esra_Omer_21 öylemi az kalmis sizinde hayırlısıyla bende çatı muayenesi oldum ama doktorum birşey demedi
MerveKzy Btm571 38 e kadar gelse ne güzel olur biran önce kavuşma isteği var bakalım oğluşum gelicek mi🥰
Btm571 Nurr89 ayaklarıyla baskı yapıyor demekki bazen bir andada inebiliyor kanala belki sizin geç iner..
Nurr89 Btm571 baş aşağı duruyorda iner dedi daha beklemedeyiz artık 😊hepimiz bebislerimizin keyfini bekliyoruz şu saatten sonra 😊
Yesim1995 Btm571 1 saat sonra 38 im olur mu☺🤭 13 ünde sezeryen var ara ara mide bulantısı oluyo 🤦♀️ ara ara da sertleşme kasılma Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🧡
Btm571 Yesim1995 oyy maşallah çok az kalmis sizin bizede dua edin lütfen hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah😍😍
Nurr89 Yesim1995 sen benden önce alican kucağına canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin bende kırk haftayı beklemese abisi gibi diyorum 😊
Meryy600 Btm571 37+5 şuan beklemedeyiz bakalım ne zaman gelecekler 😊 bende alt tarafta baskı hissediyorum ve hareketli baya cinsiyeti kız alttan bakılmadı hiç 😊🌸
Yesim1995 Nurr89 benim 13 ay arayla ikinci sezeryen o yüzden daha fazla bekleyemiyoruz 🙈 çok saolasın darısı başına inşallah 🤲🧡
Yesim1995 Btm571 evet çok şükür 30 haftadan beri erken doğum riskim vardı peş peşe ikici sezeryen suyum fazlaydı istiraatle çok şükür bu günlere geldik 🤲😊
Nurr89 Btm571 ayy inşallah canım aşırı gergin oluyorum artık bende bı sinir bı sinir gelse de rahatlasam😊