Btm571 Umut00 hahaha 😂😂 valla şimdiden böyle yapiyorlwrsa sonrası işimiz iş onlar yoneteckler gibi bizi🤭😂🤷😂
Asellim Btm571 37+6günlüğüz dün çatı muayesi oldum 2cm açılmam varmış eve geldiğimde aşırı çatı ağrım oldu bugünde var zor yürüyorum doktor olucağını söylemişti ve nişanım geldi ama doğum ağrısı diye bişey yok bakalım neler olucak beklemedeyiz
Btm571 Asellim AA öylemi selametle kucağınıza alirisniz inşallah ya Nisan nasıl ekşi sizinkisi kanama çok oldumu
Asellim Btm571 amin sağol canım yok kanlı gelmedi sümüksü bi akıntı şeklinde geldi gelmeyede devam ediyor diyor
Asellim Btm571 benim artık zamanı geliyor herhalde her bebeğin doğum zamanı var seninkinin vakti var demekki
Zeynohebun Bende ayni durumlar yaşıyorum rahime baskı oluyor hep geceleri daha fazla 10 güzle bekliyorum yaş🙈🤗
Btm571 Zeynohebun ayy hadi az kaldi diyelim teselli edelim kendimizi kavuşmak istiyorum bir an önce bende😍
Mavisuu03 Btm571 hicbisey yok 🤣 sıfır belirti 38+2 bekliyorum kızlar erken gelir 38 de kucağına alırsın dediler o keyfinden ödün vermiyor annesinin karnını çok sevdi sanırım 😅