MucizeBirKalp Zeynoveannesi 1 metre aldığında diger uzunluğu 120-160 -180 falan oluyo 🤭 tabi 10tlye bulmuşken alinir ama ihtiyaci olan varsa diye yazdım. 🤣
Oyagunaydin Benimde aldığım muslin şimdi geldi. 3 tane sipariş vermiştim bir tane göndermişler. Bide içine özür mesajı koyarak. Faturaya da 3 adet gonderildi yazmışlar. Satıcıya sor dediğim de soruyu reddediyorlar.
Mervee88 UmayAsya bende 15 liradan tane almıştım sadece 2 tanesi ve özür mesajı geldi.. tanesini 30 liraya almış oldum😞
ymc0355 Zeynoveannesi 1 tane gelmiş şaka gibiler ya trendyol canlı desteğe bağlandık para iadesi yapıcaklar bi de 3 ürün gönderdik diye kağıt göndermişler
cipiti Zeynoveannesi 3 etmistim ve sadeceuslin örtü 4 tane ağız mendili geldi üçlü set olandan gelmedi tek muslin ortu var Allah’ın cezalari 30 lira etmez bu kaziklanmis hissediyorum
Zeynoveannesi cipiti yaaa 😔😔😔 kesin bana da öyle gelecek. 😔 Fakat güzel kazıkşandık arkadaşım tebrik ediyorum bizi 🙄
tontirikkannesii Bende 3 tane sipariş etmiştim ama kargom elimi ulaşmadı henüz. Teslim almayı da düşünmüyorum geri gitsin insanı salak yerine koyuyorlar. Yanlışlıkla yapılan bir şey de değil bence öyle olsa sürekli stok yenilenmezdi
YagmurBzrgl Ben de 4 tane aldım. bir haftadır kargoda gözüküyor . Bakalım kaç tanesi gelecek. hata olma ihtimali bence yok. Çünkü 3-4 defa kendi gözlerimle gördüm stok yenilendi .
Zeynoveannesi ymc0355 ürünü geri mi gönderdiniz para iadesi yapacaklarmış ya. Yoksa o yolladılar bir tane sende kalacak kalan parayı mı iade edecekler?
ymc0355 Zeynoveannesi 3 tane sipariş verdim 1 tane ürün geldi diğer ikisinin para iadesini istedim bakalım ne olacak
Zeynoveannesi ymc0355 minikbaby06 yagmurakcali bak hepiniz 3 sipariş vermişsiniz ama birinize bitane yollamış birinize iki tane yollamışlar. Çok saçma madem Bi kabahatiniz car herkese eşit yollasaydınız dimi? Bence bunlar bizim burdan iletişimde olduğumuzu bilmiyor 😂
minikbaby06 Rezalet ya 3 ürün aldım 2 tane küçük göndermişler sinir oldum iade etmeyeceğim inadına Trendyol da hiçbirşey yapmadı Trendyolu da firmayı da şikayet edeceğim