Merimex Canan hanıma giden varmı acaba nasıl ilgisi bilgisi vs. Ve hastaneye zam geldi mi acaba muayene ücreti aynı mi
Sema94 Merimex ben Canan hanıma gidiyorum ilgisi gayet iyi ilgili bir doktor Canım bende tavsiye üzerine ilk baştan beri Canan hanıma gidiyorum
mervekpt Bende canan hanıma gidiyorum çok sakin ve ilgili bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti memnunum
Sema94 Merimex bende 13 hafta oldum en başından beri Canan hanıma gidiyorum memnun kalırsın inşallah sende🤲🤲
Biradettugce Sema94 merhaba en son ne zaman gittiniz kontrole eşleri içeri alıyormu acaba doktor hanım haftaya gidicem o yüzden sordum :)
alyagulce Hastaneden ve Canan hanımdan memnun kaldınız mı acaba , ben de ilk kez gideceğim o hastaneye doktorumu değiştirmek zorunda kaldım .
Sema94 Biradettugce merhaba canım daha bugün gittik evet alıyorlar artık önceden almıyorlardı ama aşı oldukları için sanırım artık eşleri de alıyorlar ve çok memnunum doktorumdan 🤲🥰
Sema94 Biradettugce bide sen eşim de gelebiliyor mu diye sor onlar önce seni alıyor sonra ultrasondayken eşini çağırıyorlar zaten 😊😊😊