anneadayi33 Senaa28- kız bebekler geç gösteriyor erkek hemen belli ediyor kendini bir de dr göre değişir tabi
mmk01 Seduru ya banada 13+3 te yüzde seksen erkek gbi dedi ama buraya girdim çoğunun değişmiş bnde umut edemedim
Emeldikici Senaa28- 16. Haftada canım bazı doktorlar önceden söylüyor tahmini olarak ama benim doktorum inatla 16 yı bekledi 😬
Fundacivi Emeldikici ben de bugün gittim anladı cinsiyetini ama söylemedi üç hafta sonra öğreniriz dedi geçiştirdi 😂13 haftayım
momsboys Senaa28- 12 de yüzde 90 erkek dedi 15 . hafta için tekrar randevum vardı gittim erkek dedi💙 artık alısveris zamanı 2. oglum geliyor Allahın izni ile
Alyamm_ Seduru Aynı durumdayız benimde bir kızım var 15 haftalıkken gittim erkek dedi ama inanasım gelmiyor tekrar muayene olmadan inanmayacağım galiba 😁
Seduru Alyamm_ aynen valla devlete gidiyordum sırf öğrenmek için özele randevu aldım bakalım ne olacak ☺️
Ebruklfgul Senaa28- 12. Haftada erkek görüyorum dedi ikili taramada söyledi doktorum. 14. Haftada net erkek dedi 😄
Alyamm_ Seduru Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende özele gidiyorum ama yine inanamıyorum hayırlısı olsun ☺️💕
Medine_25 Senaa28- Ben 13. Haftada tahmini kız dedi ama tam kesin olarak 18. Haftamda öğrendim çünkü kız değil di %de 100 erkek dedi 🥰