altintaslar Arkadaşlar geçen haftaki ultrason kağıdımı aldım. Çift kese mi bu? Doktorum öyle bir şey olsa derdi ama neden iki tane var?
Leylaaa38 altintaslar çift hayırlı olsun💞 fakat doktorunuz neden bir şey demedi? Gerçekten tuhaf yani…..
Gigy altintaslar öyle görünüyor ,doktor neden demedi acaba ,bir sonra kesinleşip kalp atışını dinlemeyi mi bekledi acaba ,kaç haftalık minişler
altintaslar aysealtuntas Canım kesede büyüme var bu iyi bir şey, ben kötü olmasını daha düzensiz olmasını bekliyordum dedi. Alttan bakmak istedi. Bugünü kabul etmedim cuma gideceğim bakalım artık
mmavi Cift kese duruyor ama ikisindede yolk var mi yok mu ona bakiliyor, kaybolan ikiz sendromu vs yasanmasin amacli kac haftaliksiniz? Doktorunuz bunu gormus olmasi gerekirdi bence
altintaslar mmavi Sat’a göre 7 haftalık. Biraz sıkıntılı bir hamileliğim var. Kesem düzensiz, daha bebek gözükmedi
mmavi altintaslar anladim belki o yuzdendir o zaman, once bebegi gormek istemis olabilir hayirlisi olsun saglikla alin kucaginiza🙏🏻
altintaslar aysealtuntas Amiiin canım inşallah güzel haberler duyarız gittiğimizde. Hala kritik bebek gözükmedi. Güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur inşallah🙏🏻
aysealtuntas altintaslar canım benim Salı günü büyük ihtimalle kürtaj olucak Rabbim senin güzel haberlerini vermeyi nasip etsin 🤲🏻
altintaslar aysealtuntas Kan sonucuna göre mi canım? Doktora gittin mi sonradan? 😞 Allahım hayırlısını, sağlıklı nasip etsin🙏🏻
kahve-cekirdegim altintaslar rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin sol kesede çok küçük ama bebek var gibi bence 😊
aysealtuntas altintaslar Cuma günü gittim cnm kan değerlerim çok fazla yükselmemişti Pazartesi tekrar kan vericem sonuca göre kürtaj olucak büyük bi ihtimalle Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin 😔🤲🏻
Tugcekkkkk altintaslar canım bu kanama alanı ya da kist vs de olabilir. Bence ikiz olsa doktor söylemeliydi.inşallah gönlünden geçen olur 🙏