Yasemnnnnn Damladrlr yaa çok iyi çünkü ben özel eryamana bide Medical Park a gittim hiç birinde almadılar eşime çok üzüldüm her seferinde umutlanıyordu
Hudeyce Merhaba arkadaşlar bende 7+4 hamileyim, İyi bayan bir doktor arıyorum önerileriniz olursa çok sevinirim birde şöyle birşey danışmak istiyorum size, sizce özele mi gitmek iyi devlete mi? Çok kararsızım ne yapacağım bilemiyorum 😔
sumeyye8aslan Serapakcay önceki hastane de dr söylemiştim başka hastaneye gidecem, herhangi bir şey götürmek lazım mı diye oda herke yok dedi herşey bilgsyrda çıkar ama yinede 2li 3lu tarama detaylı ultrason sonuçlarını vermişti. Detaylıyida zamanından (etliktekiler) önce yapmışlar demişti şehir hastanesindeki dr eğer gitmeyi düşünüyorsanız taramalar vs yapılmamış işe şehir hastanesinde yaptır bence tek yere yani
Serapakcay sumeyye8aslan beni. 14 haftamdayim suan kac haftadan sonra almiyo sehir hastanesi biliyomusunuz
Serapakcay sumeyye8aslan seni kac haftadan sonra sehire gectin ben hic memnun degolim hastaneden korkumda var degistirmek istiyorum cok
HilalAkgul Smm12efe- yeri Taurus Alışveriş Merkezinn yanında Ege Plaza nın içinde, doğum en uygun fiyat olarak Koru Hastanesinde oluyo :) Memorial ve Tobb ile de anlaşmalı sanırım ama fiyatlar biraz uçuyor o hastaneleri tercih edersek 🤭 Koru hastaneside kliniğe çok yakın aynı civarda
Serapakcay sumeyye8aslan sehir hastanesi ozaman kabul eder benide ben 14 haftadayim suan dogum nasilmis orda doktorlar vs ilgili guler guzlu degilmi cisiyetide ogrenirim belki burasi soylemedi
1anneadayii Yasemnnnnn Ben hamileliği keseyi vs batıkent medikalparkta gördüm ve dediğiniz gibi eşimi hiçbir şekilde almadılar ki daha ileri hamilelerde de içeri başkasını almadıklarını gördüm, orayı seçmedim o yüzden sincan koru hastanesine devam ediyorum orada gebelik için gidenlerde eşi alıyorlar içeri.