Kiymtaysenur Kızlar ben e bebekte sepet beşik gördüm indirimde acaba kullanan var mı nasıl güzel mi????
Balusuuuu Kiymtaysenur benim sepet beşik ama artık dönmeye filan başladı mı odasına alacağım öyle uzun vade de kullanılmaz
DaisyMom Kiymtaysenur brn sepet besik aldim.Daha kullanmadim.Evet uzun sureli kullanima uygun degil ama guzel duruyor.Buyudukce ben yanindayken rahatlikla yatar.Daha sonra baska bir yataga gecicem🤗
haziranin25i Kiymtaysenur sepet beşikler fazla kullanışlı değil kuzum maximum 6 ay kullanabiliyorsun anne yani yada park beşik almanı tavsiye ederim
Oziozi Kiymtaysenur ben çok arastırdım magazaları cevremıde park besık çok kullanıslı dedıler uzun vadelı kullanılıyormus korunaklıymıs katlanabılıomus sevdım ben içide rahat duruodu ayrıca besık gıbıde sallanıomus dün baktım hatta tercıhım o olacak bebekken zaten devamlı emecek senı ıstıcek o mınık besıklere yatana kadar hemen buyur dedı cevremdekıler ☺️ Mantıklı geldı banada tabı tercih meselesı
gamzosgamzos Bence kullanissiz benim kizim 4.aydan itibaren donmeye basladi ve sabaha kadar donerek uyuyor iyiki park besik almisim bebek acisindan cok rahat bir isim oldumu rahatlikla birakabiliyorum icine oyuncaklarini koyup carpma dusme tehlikesi yok
Kiymtaysenur DaisyMom ya ben kiracı olduğum için ve kaynanamla birlikte oturduğum için fazla yerimiz yok kullanışlı ve uygun bir beşik arıyorum sepet beşiği de çok beğendim ama kullanışsızmış
Oziozi Kiymtaysenur ıkı katmıs onlar kucukken ustte yatıyormus buyudugunde kılo aldıgında alt katına ındırıosun onu bende sordum satıcıların coguda aynı seyı soledı magazadan ınceleme ımkanın varsa bak ıstersen netten de bakabılırsın park yatak anlatımlı videolar var ☺️
Ikrnur Bende park beşik istiyorum küçük beşik ilk kızımdan var maxsımum 1 sene yattı sonra odasına geçirdim şimdi park beşik istiyorum 2.de 1 1.30 yaşına gelince abla kardeş yatsın odalarında die
fatosd84 Kiymtaysenur bizde var 20 günlük bebeğim daha yatıramadım çok küçük sürekli emiyor kaka yapıyor salonda oturuyoruz sürekli reflü yatağında yatıyor bi de hamak beşiği var onu kullanıyoruz şimdilik
Ayse2011 Kiymtaysenur park yatak en kullanışlısı digerleri ¾ aya kadar kullanılıyor boşa alınmış oluyor cocuk dönmeye başlıyor hemen.
T_nisaa Kiymtaysenur kullanışsız değil de şöyle söyleyim 5-6 aydan uzun süre kullanılmaz. Çünkü bebek tutunup kalkabiliyor dönebiliyor riskli. Görüntü olarak çok hoş durumunuz iyiyse eğer alın
Kiymtaysenur T_nisaa görüntü değil de kullanışlı bir şey olsun isterim 5 6 ay sonra kullanamasam koyacak yerimde yok