Alperefet Merhaba kızlar😊Doğumum 1 nisan görünüyor. kanz pretty marka park beşik aldım, içine ne alman gerekiyor başka?beşiğin içinde yastık falan olması sakıncalıymış yorgan da kullanılmıyor ilk aylarda bu modellerde korumalığa da gerek yok dediler mağazada bomboş mu oluyor yatak anlamadım🤷♀️ Siz neler aldınız hazırsa görsel paylaşırsanız sevinirim beşiğim bu bu arada https://imgyukle.com/i/at2gis
ysfali06 Alperefet annem yün yatak yaptı onu kullanacağım. Beşiği aldığımda sünger yatak hediye yazıyordu. Onu da sırf biraz yükseltir diye iyi olur dedik ama bildiğin sünger. Hatta Bi ara petek önüne oturmak için altımıza koymuştuk 😅😅😅 neyse sonuç olarak sünger üstüne yün yatak zaten reflü yatağında yatar Bi süre. Bu şekilde düşünüyoruz 🤗
momteacher Alperefet yataş ninni sünger bebek yatağı aldım, bide lastikli çarşaf diktirdim tamam işte daha ne olsun, oğlumda da böle kullanmıştım, kızıma da o şekilde hazırladım, yastık,yorgan, yumşak yatak önerilmiyor yenidoğan için
Serdem39 Alperefet Yataş bedding cottony sünger yatak aldik içine çok iyi beğendim. korumalı uykuseti mi yoksa nevresim takımı mı alsam bende kararsız kaldım o konuda 🤔🤔
Alperefet ysfali06 o uyku setleri falan gereksiz o zaman ben de baby nestte yatırayım tulum giydirip o zaman 😂
Alperefet momteacher lastikli çarşafı tam yatağın boyunda mı diktiriniz bir de nerde diktirdinşz acaba
Alperefet Serdem39 uyku setlerinde yorgan yastık oluyor ilk etapta kullanılmıyor park yataksa korumalığa da gerek yokmuş ben vazgeçtim o yüzden sadece görsel
momteacher Alperefet yatağın ölçülerinin 1-2cm fazlasını aldık, kumaşın çekme payı var die, bulunduğum yerdeki yerel bi tuhafiyede taç ın kumaşları var çeşit çeşit, hem kumaş satılıyordu hemde dikim yapıyorlar