Kızlar tsh 3.90 çıktı dahiliyeye yönlendirdi doktorum bilgilendirirmisiniz tecrübeli olanlar

Btunc canım hamilelik de 3 ün altında tutuyo doktorlar o yüzden ilaç yazarlar büyük ihtimalle

058elf 14 haftalığım zeka geriliği olur diye okudum gerçek mi çok tedirgin oldum

Doktorlar 2,5 ve aşağısı istiyorlar, ilaç yazıyor dahiliye tarafından sabahları aç karnına içiyorsunuz bebeğe herhangi bir zararı yok. Yüksek olması bebeğin beyşn gelişimini etkiliyormuş. Bir de düzenli olarak kontrol ettirin ayda bir çünkü son aylara doğru hormonlardan artabiliyor ilaç kullanıyor olsanızda.

Btunc canım hiç sıkma canını bende ilk haftalarda öğrendim yüksek olduğunu internetten bişeyler okudum baya korktum üzüldüm sıkıntı yaptım kendime ilaç kullanıyorum şuan 33. haftamdayım çok şükür hiç bi sıkıntımız yok

Anladım çok teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Btunc çok bi
        yüksekliği yok inşallah ilaç kullanırsan bi şey olmaz, ben gebe kalmadan önce 5,80 çıkmıştı doktor ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti beyin gelişimini etkiliyo diye

Btunc Bende de 3,50 çıkmıştı aç karnına içiyorum ilacımı ve en son tahlilde düştüğünü iyi olduğunu söyledi doktorum netten beyin gelişimi falan okuyunca geriliyor insan ama ilaç düşürüyor sonuçta hem en başlarda yapılan bir test endişelenmeyin bence 🙂

Nnnnnnnnnmmmm çok teşekkür ederim yarın gidicem doktora çok zor gebelik süreci allah hepimizin yardımcıSı olsun

Btunc gebelikte 2,5 altında olsun istiyor doktorlar 25’lik euthyrox yazar muhtemelen nasıl kullanıldığı hakkında kesinlikle bilgi al ben gçher sabah aç karnına alıp 30 dk sonra kahvaltı yapıyorum yemeklerimde iyotlu tuz kullanıyorum vitamininin içinde ki iyot oranına bile baktı doktorum bir de Demir hapı ile arasında en az 4 saat olmalı dedi doktorum sende detaylı bilgi al geçmiş olsun 💐