Duygulubianne Yolk kesem var kesemde var ama bebek görünmedi bu durumu yaşıyanlar msj atabılır mi doktorum saglıksız bebek dedi ilk betam 96 ydı sonrası 661 dün ise 47 bin 166 cıktı geç döllenmemi sizce yaşayanlar var mı?
2bebis1anne Duygulubianne canım benim de öyle normalde şu an 7 +3 ama ultrasonda 5 haftalık gözüktü Doktorum Geç döllenme dedi 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı
Seher112 Duygulubianne yolk kesesi varsa bebek oluşacak demektir bekleyin bence bende de önce yolk kesesi 1 hafta sonra da kalp atışı duyulmuştu çok şükür
plakayerli Duygulubianne kaçıncı haftadasınız benim de öyleydi sekizinci haftaya kadar bekledik değişmedi. Sizin sağlıklı gebeliktir inşallah
sue92 Benim 4.haftada beta 485’ti ama kese yeni oluşuyodu. 5’te keseyi ve yolk sacı 6’da bebeği gördük. 8’de kalp atışı duyduk. Geç döllenme değildi benim tabi👍🏻
Seher112 Duygulubianne İnşaAllah öyle olmaz kaç haftalıksınız bence çok yeni daha ondan sadece yolk kesesi var
Duygulubianne Bebek daha görünmüyorsa kesede ölü olabılır falan dedi doktor saglıksız olabılır dedi tabi bunlar ıhtımal
Duygulubianne Elifaysu 14 kasım benim son adet tarihim 8 haftalık olması lazım ama 7. Haftaya yeni girdi bugün
Seher112 Duygulubianne ben size şöyle anlatayım adte günü beta değerim 30 çıktı ama ben bekledim 2 güne bir kan verdim değerim 3660 olunca dr gittim yolk kesesi göründü benek görünmedi 1 haftada sonra gttimde kalp atışınıda duyduk 6 haftalıkken kalp atışını duyduk 5 haftalıkken de yolk kesesini gördük
Tugcekkkkk Duygulubianne kaç haftalık? Yolk kesesi varsa 1 hafta sonra bebek görünüyor ama betanız bana aşırı hızlı artmış gibi geldi. Ben ikiz gebeliğim benim bu kadar hızlı katlanmadı
Abide91 Canim benimde ayni sekildeydi bebek yoktu doktor pek umutlu konusmadi hatta ama şükürki şuan 7. haftadayim bebegimide gordum kalp atisinida duydum insallah bir sorun yasamazsin moralini yuksek tut umarim bebeslerimizi sagsalim kucagimiza aliriz
plakayerli Duygulubianne o zaman bekleyin bence de en az 1 hafta. Bi de farklı doktora da göründünüz mü
Tugcekkkkk Duygulubianne canım açıkçası net bir bilgim yok. Yanlış bir sey söylemek istemem. Ama bir anormallik olsaydı beta da doktorun mutlaka srni uyarırdı. İnşallah bir sorun yoktur ve sağlıkla doğar bebeğin
Duygulubianne Bir yanım umutlu bir yanım da umutsuz allahım hayırlısını versin sağlıksız bir bebeksede en başında görünsün alınsın