miniklerimm- şehir merkezine evimiz uzak ve restronlar getirmiyo evde yapılanı değil illa orada yapılanı istiyom ne yapcam şaşırdım bi akıl verin
miniklerimm- bus91 yasak var olmasa eşim gider 😔 2 gündür gece yarısı geldi eve çalışıyo köyde bugün tatil hemde emziriyorum göğüsün sisti
Sose miniklerimm- yaw sen yasağa neden bakıyon bir görsen millet alışveriş yerlerinde kasada sıra oluyor. Hemen arayın jandarmayı söyleyin dışarı çıkıcaz biz diye hatta sen konuş anlat
harece Jandarmayı arayın arar bulur getirirler emin olun köyde yaşayan amcam öyle yapıyor. Parasını siz ödersiniz ama yersiniz her türlü.
vuslat90 O aserme zaten beni mahvetti mevsiminde olmayan birsey aşeriyorum ama nasil cok degisik oluyor insan
vuslat90 miniklerimm- insallah ulaşırsınız keşke aynı şehirde olsak ta bir şekilde ben ulaştırsam size nerede oturuyorsunuz
Sose miniklerimm- nerde oturuyorsunuz siz.. Marketlerde olan bir şey mi istedi canınız dışarı çıksanız alabilceğiniz bir şey mi
harece miniklerimm- durumunuzu anlatın kimse bunu reddetmez deneyin bi beklemekten daha iyi çözüm. Twetter kullaniyorsaniz bulunduğunuz belediyeyede yazabilirsiniz. Yardımsever bir ülkede yaşıyoruz
Sose vuslat90 şuan bende aynı şeyi düşündüm gerçekten.. Bize sokağa çıkma yasağı filan yok valla dr bana her gün 2 saat yürüceksin dedi. Polisi de gelse jandarmasıda gelse hiç bişey diyemezler can taşıyoruz biz
vuslat90 Sose kesinlikle öyle ki bizim özel durumumuz var elini kolunu sallaya sallaya gezenler varken biz bu şekilde mağdur edilemeyiz