HandeMersin 38+4 ve bebeğim 3.900 gr ne nasıl bu kadar kilo aldı anlamadım benim kilomda bir artış yok 😱
2prensessannesi HandeMersin cok da iri sayilmaz canim benimki daha 36 da 3400 gr gecen hafta2800 du . Doktorum da normal destekli doktordur gayette dogurursun bi sknti olmaz dedi
NaimeYilmaz HandeMersin 😊 genetık bir durum kılo olayları.. Kım bılır kıme cektıde iri bebıs gelıyor. Benımkıde bıraz fazla 4 kg beklıyor doktorum ama dogumda bıraz azalır o 🌸
TugbaLafci HandeMersin 37+0 ız 4010 gram haftaya sezeryan olacam hayırlısıyla canım doktorum riske atamam bebeği de senide dedi 🤗🤗
prensleriminannesii HandeMersin 37. Haftamda 4.205 gram doğum yaptm perşembe günü toplamda 17 kilo almştm bende
HandeMersin 2prensessannesi ayy inşallah çok şükür ki benim doktorum da normal doğumu öncelikli tutuyor ama kilo alma sıkıntı olur böyle kalsın dedi haftaya pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım inşallah normal doğum yapabiliriz 🙏👼😇🙏
HandeMersin NaimeYilmaz Valla şuan renkli ultrasonda babasına benziyor 😂ama bakalım nasip inşallah sağ salim ve normal doğumla kucağımıza almak nasip olur 🙏
2prensessannesi HandeMersin bugundu benimkontrolum sordum bazi doktorlar 4ten sonra sezeryan diyo dedimo da gerek yok dedi gecen 4400 dogurttum dedi🙂)) catimda musaitmis sorun yok yani🙂)
HandeMersin 2prensessannesi oyy maşallah ya ayy valla çok moralim bozulmuştu iyi geldi bunu duymak bile benim doktorum o kadar iddialı değil ama inşallah bize de nasip olur bana henüz çatı muayenesi de yapılmadı. 😊 Benim de bugündü kontrolüm.
2prensessannesi HandeMersin sen diretirsen olur canim🙂) benim anneme de catin dar demisler o da evde dogurmus beni hemde 5 kilo🙂)) .
HandeMersin 2prensessannesi Vay maşallah ayy valla çok heveslendim şimdi gerçekten inşallah ya inşallah hayırlısı ile istediğimiz gibi kucağımıza almak nasip olur ya 💞
HandeMersin Sedacengiz valla ben de iri bebek değilmişimde kordonu dolamışım annem o yüzden sezeryana girmek zorunda kalmış 😊
HandeMersin TugbaLafci ya işte doktor ve tutumu çok etkili bir etmen inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. ❤
Aysenaz Hay maşallah kizlar size iyi bakmışsınız bebislere bir formül var mı dicem ama genetik galiba Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin
HandeMersin Kbra17 Valla şu aralar karpuza fena taktık doktora sordum birden bu kadar kilo alınca 10 gün önce 3300 gr dık sadece karpuz dan olmaz bu kadar dedi ama şuralarda en çok onu yedik 🙈🤔