Didem34 Girlpowerbabe bence riske atma cektiğinn sancıyla kalırsn catın o kadr müsayitse yap sezeryan. Valla benm arkadasm ikisinde yasadı sacımı basımı yoldum dogumda öldürün beni diyodm artk sancıdan dedi kafası gözükmüs bebegin ama cıkmamıs acil sezeryana almıslardı sezeryan oldum dünya varmıs dedm bilseydm direk sezeryan isterdim dedi. Riske atmaya degmez
Dyg61 Girlpowerbabe hadi bakalım bir avazda doğurursun inşaAllah dualarımız seninle kaç cm açılma varmış
ecembugra53 Girlpowerbabe dene KUZum hiç korkma suni de hiç BİST yok 😂😂 ben ki dayandım sen dayanırsın kendi sancından hiç bir farkı Yok ben denedim sende dene 😊
eliff26 Girlpowerbabe bana doğuma girmeden hemen önce 3700 dediler bebeğin kilosunu açılmam vardı 4cm bebek doğdu 4050 gr. Ikinci çocukta doktor dedi 4 kg kesin ama daha üstü ne kadar bilmiyorum o da doğdu 3850 gr ultrason da yanılma payı çok oluyor. Hayırlısıyla alın inşallah kucağınıza
[silindi] Girlpowerbabe suni sancı kendi doğal sancından çok daha ağrı hissettiriyor ve her zaman istenilen sonuca ulaşılamıyor agrı oluşuyor okey ama açılma olmuyor ve bi yerden sonra sezeryana mecbur kalınıyor riske girmemeni öneririm
Girlpowerbabe Suni sancı ile başladık açılmam 3 cm ile kaldı suyumu patlattı doktor çok sancı çektim ama hiç ilerleme olmadı sezaryene döndük geceye kadar bekledim ama ilerleme olmadı 23:06 da Spinal sezaryen ile kucağıma aldım🥰
Dilaayes Girlpowerbabe canım hiç kallbini üzme noeemall doğum demekkki nasiip degilmis hep öyle. Dusuun normalde kolay değil sezeryanla değil rabbim sezeryana. Uygun görmüş demekki hiç bennce kendini yıpratma suni sancı açılman olduğu halde zor aciyor oglumdan biliyorum 41 haftada nissannim geldi ertesi günde kontrolüm vardı baktı 3 cm açılmış dedi amma. Benim doğum suni aanci ile 24 saat sonra dogdu
Nduru Girlpowerbabe yani suni sancidan dha cok burda onemli olan catinin durumu. Cunku catin darsa dogumun asiri zor olur. Arkadasim resmen yirtilmisti yani aylarca iyilesemedi. Bence saglik icin doktorunuzu dinleyin. Sanciyi cekip sezaryene girmekte bosa kurek cekmek. Siz bilirsiniz tabi