Ogrtmnanne2 30 haftadayım özellikle geceleri karnınız sizin de sertleşiyor mu 🤦🏻♀️ Rahatsız da edici oluyor erken doğum riskim de var korkuyorum
Ogrtmnanne2 Bebislerimiz çok afedersiniz kabızlık probleminiz var mıydı ? Ben geceleri çok kötü oluyorum bazen sancı da oluyor
civcivimm_ Evet surekli olmasi sıkıntı oluyor benim aşırı derecede olurdu doktorum igne yazdi 4 tane kullandım çok şükür eskiisi gibi deil
Ogrtmnanne2 civcivimm_ çok geçmiş olsun size de sorun netmiş peki söyledi mi Bir de afedersiniz ama kabızlık probleminiz var mıydı ?
civcivimm_ Ogrtmnanne2 gennelikle rahim kendini doğuma hazirlarken bu gibi durumlar oluyo doktor bir sey demedi sıkıntı mi dike getirdim o da sürekli olması sıkıntı dedi . Evet kabızlık var hala bende
Cicek33 Bende 34’teyim bazen gece kalktığımda oluyor bi de üstüne mi yatıyorum ayağının bilmiyorum bir süre sert kalıyor yürüyünce yumuşuyor
Ortmenanne16 Ortmenanne16 merhaba kontrolden çıktık. Sertlesmeyi sordum fazlaca can yakmadigi müddetçe ve sayısı gün içinde çok fazla olmadıkça sorun yok dedi. İleride bu durum doğum belirtisi imiş 🤭🤭
Ogrtmnanne2 Çok teşekkür ederim size ben bir dpktpruöa görüşeyim inşallah erken doğum olmaz da 🥰 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah minnoşlar