Brs34 Arkadaşlar merhaba, benim doğumum temmuzun 20 - 26sı arasında görünüyor. Kurban bayramına denk geliyor. Doktorumla henüz konuşamadım🤦🏻♀️ Doğumu bayrama denk gelen var mı genelde nöbetci doktorlar doğuma alıyormuş😔
Basak0503 Brs34 benim de 23 Temmuz tahmini bayramın sonu oluyor ama asıl doğum ne zaman olur bilinmediği için doktorla konusmadım bu konuyu.
Fulyaa29 Brs34 benimde şimdilik 13 mayıs Ramazan Bayramının ilk günü ama doğumla ilgili hç konuşmadik doktorla dha erken diye
BerrusMom Brs34 ay benimde temmuzun sonuna denk geliyor :( biraz ilerlesin hamileliğim konuşayım bende nöbetçi doktor doğurtacaksa gerek yok o doktora gitmemin yani üzüldüm şuan :(
Brs34 Basak0503 umarım kendi doktorlarımız alır doğuma🙏🏻 İş arkadaşımın da bayrama gelmişti başka doktor aldı ve hiç memnun kalmadı o yüzden korkuyorum
Fulyaa29 Brs34 evet ozel gunlerde doğum yapmak pek iyi olmuyor ama sezeryan olursa one alinir tarih yada bebek erken gelmek isteyebilir hayırlısi artik
Brs34 BerrusMom evet benim doktorumunda muayenesi biraz pahalı gitmemizin bi anlamı olmuyor🤦🏻♀️ Bir de gece doğuma almadığını duydum bunu da konuşmam gerek bir sonraki muayenemi bekliyorum
BerrusMom Brs34 kesinlikle konuşun bende konuşacağım bende baya para ödüyorum yazık günah yani.araştırır başka doktor bulur ona giderim.kaç haftalıksınız bu arada
BerrusMom Brs34 1 hafta var aramızda tam 11 hafta oldum bende bakalım hayırlısı Allahtan sağlıkla kucağımıza alalım ❤️
annebali12 Brs34 benimkide bayramın ikinci gününe denk ama ilk hamileliğim sezaryen olduğu için bayramdan 15 Gün önceseni kadar doğumum olucak😊 hakkınızda hayırlısı bayramda doğurmak istemezdim yani
Bittercikolata Brs34 benimde 17 si gözüküyor ama bı kaç gün gecikirse bayrama denk geliyor gurbette yaşıyorum. Annem mecburen kendi kurbanının başına gidecek ben yalnız kalacam lohusa halimle. Üstelik bayramın ikinci günü kayınvalidemgil gelecekmiş toplaşıp gelecez diyo. O kadar dert ediyorum ki annem daha şimdiden o zamanı düşünme hamileliğinin tadını çıkar diyor ama nasıl düşünmeyim😟
Brs34 Bittercikolata yani ilk zamanlar sizde kalmamaları gerek sonuçta lohusa olacaksınız umarım hakkınızda hayırlısı olur sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza🙏🏻🥰