Toprak_ve_annesi Elifyusuf41 herkes şimdiye kadar hareket etmesi gerekiyor diyor ama ilk hamilelim olduğu için geç olabilirmis
Sed22-09 Yagmur515253 evet erkek dedi doktor 12. Haftada belli olmuştu bu hafta yine gittim bir bakalım yanılmayalım dedim erkekmiş canm kesin :)
Gamze-33 Kubrasenol 7+4 düşük iğnesiyle devam ediyoruz bakalım sonumuz ne olacak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Nevriye Masal2020 kuzum boyutuna bişey demedi diye hatırlıyorum ya ultrason fotoğrafından baktım şimdi 0.58 yazıyor ama ölçüp 4+5 haftalık diye söylemişti 🌼🤲
Sed22-09 Yagmur515253 hayırlısı olsun canım erkek kız ikiside bizim canımız ne farkeder rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
Nevriye mhsn aynıyız canım bende keseyi gördün mü ağrın oluyor mu bide kahverengi lekelenmen veya daha açık ton lekelenmelerin oldu mu 🌼
Masal2020 Nevriye banada kaç haftalık oldugunu söylemedi geç döllenme olabilir dedi 2hafta sonra kalp atışları için çagırdı hakkımızda hayırlısı olsun canım
mhsn Nevriye canım salı günü randevum var o zaman bakacağız keseye bide benim lekelenmem olmadı hiç ama kasık ağrım karın ağrım çok oldu hala devam ediyor az az.benim akıntım oluyor hala