Nghnyvz0408 Hkk0809 6+4 de tam olmasa da duyduk minik yeni başlamıştı pazartesi tam dinlemek için gidicez inşaallah😊 siz duydunuz mu
Lalihhhh seymacambayraktar yok daha hissetmedim hiç aşıyı da doktorum 22. Haftada ol dediği için bekliyorum ,siz hissediyor musunuz?
seymacambayraktar Lalihhhh evet göbeğimin altında geceleri uyumadan önce hissediyorum bide acıktığım zaman 😊
Ertan-tina82 Greyfurt Bizde 10+2 olduk çok şükür ama zaman geçmek bilmiyor bi an önce 3 ay geçsin bebeğimin hareketlerini hisseteyim istiyor insan Allah’ın izniyle o gün de gelir 🙏
Hatice4446 Ebruklfgul evet ya kasık ağrım oluyor benim de böyle arada iğne gibi batıyor ayakta fazla durunca Da belim ağrıyor
Ebruklfgul Hatice4446 senin kasık ağrısı benim çatı ağrısı Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde doğuraydık 😄
kahve-cekirdegim Gamzeren90 bir gün iyi bir gün kötü bazen mide bulantım çok oluyor koku hassasiyeti yemek kokusu falan akşamları özellikle kötü oluyorum bir kaç gündür de iyiyim bu iyi mi kötü mü anlam veremedim sizin nasıl geçiyor 😀😊