busbusssss DemirleHayat DemirleHayat hmm bilmiyordum ☺️ 7.haftaya gireceğim. Küçük olduğu için alttan bakayım dedi belki vajinal veya karından farklı çıkıyordur. Bu kez erkek hissediyorum ama işte kimileri erkek kesesi fasulye gibi olur diyor kafam karıştı. Benim kızımın da yuvarlaktı bu da yuvarlak hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da ☺️
DemirleHayat busbusssss kesinlikle sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ama inşallah sağlıkla gönlüne göre olur umarım
Nevriye Ays0 teşekkür ederim canım 🥰 ara sıra oluyor ama yinede şüpheleniyorum bişey mi var acaba diye de aklımda şüphe kalmadı 🙏
Ays0 Nevriye annelik hissiyatımız başladı bundan sonra hep heyecan panik korku sevinç geçecek galiba günler 😂
ogrencianne35 DemirleHayat şikayetleriniz varmi 😊😊 benim belim çok ağrıyor bugün sabah çok afedersiniz çok kustum bi de niye bilmiyorum 11 haftada kusmustum en son
DemirleHayat ogrencianne35 bel kuyruk sokumu ağrıları özellikle ev isi yapınca ya da yürüyünce falan sonrasında oluyordu magnezyum başladım 1 haftadır falan rahatım faydası oldu sanki 😊 bizim erkek sizin cinsiyetiniz ne?