Nagihan5734 Arkadaşlar 4aylik hamileyim bi haftadir karin agrisi ve iki gundur yerimden kimildatmayan rahmimde kramp agrimi desem boyle bicak saplanmasi kivrandiriyor kontrolü me de bi bucuk hafta var sizce bunlar normalmi
nurkal Nagihan5734 daha haftan erke n olduğu için doktora danış derim benim de kramp ve kasılmalar için magnezyum verilmişti ben ilaç kullanmak istemediğim için alternatif olarak da armutta bol bulunuyor demişti doktor bir de kızılay maden suyunun erzincan yazan yeşil şeritli maden suyu var magnezyumlu bana çok iyi geldi
58Vildan Nagihan5734 28 haftadan beri kurtulamadım bu kramplardan şuan 39+6 yım daha beter oldum magnezyum vermişti bana doktor ama işe yaramadı bir böbreğimde fazlaca büyüme çıktı o sebep olabiliyormuş
Nagihan5734 58Vildan bizmi zorlaniyoruz millet 9-10 tane cocuk yapiyor sknti yok ilk benim mesela ondanmi acaba bukdr etkilemesi bilemedim bakalim bana nediycek doktor
58Vildan Nagihan5734 yok canım o bünyesel bişey benim ilk Oglumda 1-2 kez oldu tüm hamileliğimde bunda duramıyorum artık 😁