Bfduam Hermione kaç aylık evliydin? demekki ilk ay olmuş, bundan sonrası inş sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Hayırlı olsun miniğiniz.
Hermione Bfduam yok iki buçuk senelik evliyim ama gebelik düşünmemiştim. Artık düşününce geçen ay randevu aldım tesadüfen 14. Günümde gitmişim öyle olunca da döllenmeye hazır bir yumurta göründü. Doktor da fırsatı kaçırma dedi o yüzden denedik. Çift çizgi gördüm ama test sağlıklı mı bilemiyorum hala regl olacakmışım gibi geliyor. Pazartesi günü hala regl olmamış olursam kan testi yaptıracağım kesin sonuç için.
Chucky Hermione bir test daha yapın bence çünkü testlerde 5 dakika sonra çıkanlar gerçek sonuç vermez 😊
Hermione Chucky benim testte 15dakika bekleyin yazıyordu ama ben onu bile beklemeden içeri gittim yarım saat sonra döndüğümde fotoğraftaki gibiydi. Hayırlısı zaten beklemediğim için hayal kırıklığı yaşamam negatifse. Ama benim adetlerim çok düzenli hem gecikme hem pozitif çok büyük ihtimal gibi görünüyor. Bir de yumurtladığım kesin yumurtayı görüp o gün ilişki yaşadık. Sonucu yazıcam bakalım birlikte öğrenicez ne olduğunu😊
Bfduam Hermione yok test bence gayette göstermiş, silik bile değil net. Inş gebelik vardır, kalbini ferah tut. 2,5 yıl iyi beklemişsiniz bebek için uzun bi zaman geln elde ilk sene gibi isteniyor. Beklenti farkı tabi.
Alp-2806 Egeasigi benim bundan ne çıkarım olabilir acaba ne diyosunuz siz ya heveslenip sonra aksinin çıkması durumunda üzülür dedim gönderi sahibi bişey demezken sana hak düşmüyo kusura bakmada
Alp-2806 Egeasigi benim 1 defa da testim bozuk çıktı ve testlerin kutu üzerinde dakikaya dikkat ediniz süresi geçtikten sonra oluşan çift çizgi doğru değildir yazısıı var ne kadar önemseyip okudun kutuyu bilmiyorum ama durum böyle
Ahsennurrrr Hermione keşke 10, dakka başında bekleseydin canım ama büyük ihtimalle var kolay değil ama herşeyin bir nasıl günü vardır belkide o gündür bence yarın yeni bir test et ve baisnda bekle ❤️ kesin sonuç olur
arzuublm Hermione ben 4 yılllık evliyim hep korunduk yumurtlama günümü degrlendirdik ve hemen bi kere de hamile kaldım :) yani olabilir ve gebeligimi adetime 5 gün kala ögrendim adetimin 2.ci günü ise gittim kan verdim