Dilekahinzen Arkadaşlar hamileyken saçınızı boyattınız mı. Doktorum bana bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi. Bitkisel boya önerisi olan var mı
bhmndls Dilekahinzen Ben de 26+2 gebeyim ve boyatmak istiyorum ama eşim dogumdan sonra boyatmami söylüyor kararsiz kaldim
Bihilal Dilekahinzen benim eşim kuaför olduğundan ilk hamileliğimde saçlarım çok sarı olduğundan diplerinden çıkan siyaha röfle yapmıştı dibine değdirmeden şimdi ikinci hamileliğim 11haftalık ve tatile gidicem saçımın bu sefer rengi farklı olduğundan çok kötü duruyo dipleri bu sefer mecbur dip boyası attırıcam galiba
Heyecanlianne Dilekahinzen Boyatma bence bitkisel boya diye bir şey yok dedi benim doktorum 29 haftayız biz açıkcası ben emzirme bitene kadar düşünmüyorum
Glitter Dilekahinzen bana 20. Haftadan sonra boyayabilirsin dedi doktorum. Dun de tanidigim kuaforlee ayak usti konustuk organik boyalarda bile koruyucu olarak %2 kimyasal var onu bilerek boyat dedi
UurSevdaYlmaz Benimde boyatmam lazim ama guvenemedim doktoruma sordugumda 12.haftadan sonra bir sıkıntı görmüyoruz boyatabilirsin demisti bana korktuğum icin yapmadım doğuma bir hafta kala yapmayi düşünüyorum