anne_adayiii Merhaba. Adetime 3 gün kala içimden bir his hamilesin!!! Diye bağırdı . Ne de olsa lazim olacak diye aldığım testlerden birini yaptim yok denecek kadar silik bir çizgi cikti . Kosa koşa hastaneye gittim değerim 14 cıktı dk.kizim gecikmeden yok neden geldin diyip gülerek gönderdi beni.. 2 gün sonra tekrar teste gittigimde sonuç 67ydi. Hamileyim😍😍 ogrendigimde henüz hastalığıma 1 gün vardı.. suan 6+3 bir an once kalp sesini duymak icin sabırsızlanıyorum sanirim yine erken davranicam😀😀😀
Emineslh anne_adayiii evet bende öyle hissettim 3 gün kala test yaptım silik çıktı geçince kan tahlilin 500lerdeydi meğersem bebeğim büyümüş kimse inanmadı bana çünkü biraz kazara hamile kaldım ama yinede hissettim hep
fatMaff38 anne_adayiii Bende hissettim ama planlı gebelik olduğu için de olabilir belki. Kasıklarım falan ağridi o ara tam döllenme oluyormuş bende diyordum bir şeyler var diye bende sizin gibi hep hissetmiştim 😊 Hayırla kucağınıza aliriz inşallah
Esracim anne_adayiii ben eşime hamileyim hamileyim dedim inanmadı bana 😊 hatta bana sana öyle geliyor felan dedi idrarimin kokusu felan değişmişti. Sonra bende inanmamaya başladım kesin hamile değilim eşim haklı dedim. 6 hafta sonra öğrendim
biiiidamla anne_adayiii benimde 2. Gebeliğim ve ikisinde de hissettim hatta şuanki gebeliğim süpriz oldu...deli gibi Plates Zumba ve kosu yapıyordum yaza fit girecektim 😂 ama reglime 2 gün kala dedim hamilemiyim diye 😎
Nergs199 Aynı durumu bnde yaşadım .hamile olduğumu hissediyorum 7 tane test yapmışımdır adet günüme kadar hiç bişey cikmiyodu 😂😂kafayı yicekktim nerdeyse .bide erken gebelik testleri de yaptım onda bile cikmadi
anne_adayiii Nergs199 bende 3 tane yaptim 3 de kan testi 🙉🙉🙈🙈 inatla kaptık iyi haberi desene 😊😊 hayirli olsun canim❤
Anneyimmm Akintidan kesin dedim test yaptim negatif cikti ama hala hamileyim bi yanlislik var dedim 1 hafta sonra adetim.gecikti yine yaptim pozitifti😊
anne_adayiii Emineslh hayirli olsun💓 ya o çok enteresan bir his.. ya acaba mi bile demedim resmen. Eşim cok tezcanlisin dur bekle dese de beni tutamadı.. şimdi cinsiyet tahminimde kiz ve etrafta herkes erkek derken .. bakalim gorecegiz💓
Mervezngn Ben her ay yapardım meraktan bi iki ay yapmadım eşimin yengesine kahvaltıya gitmiştim orda hamilelikten Doğumdan konuşuldu benimde adetime 3 gün vardı yine yapıyım nede olsa cıkmıcak dedim eve geldim bi erken gebelik bide normal test yaptım anında ikinci çizgi çıktı soka girdim ertesi gün hastaneye gittim 20 lerdeydi değer 5 haftalıkken bebeği gördük 6 da kalp atısı duyduk cok şükür suan 13+5 olduk cinsiyetimiz kız😍
anne_adayiii Mervezngn yaaaaa ne güzel hayirli olsun💓 benim gibi 3 gün varken öğrenmişsin . Sağlıkla kucağına almanı dilerim . Bende kiz bebek hissediyorum ama tabi cok erken tabii.. bakalim göreceğiz. 🙉
Yildizim Ben de hissettim. Test yaptım testin üstünde yarım saat sonraki sonuçlar geçersizdir yazıyordu ilk yarım saat silik çizgi bile çıkmadı çöpe attım. Aradan 3-4 saat rahat geçti bakmak istedim tekrardan çöpten çıkardım iki çizgi vardı bi de net şekilde. Hemen kan testi yaptım değerim 415 çıkmıştı😊o kadar sevinmiştim ki bi de tedavi ile hamile kaldım❣😊🙏
anne_adayiii Yildizim Bu testlerde 10 dk dan sonra çıkan sonuç gerçeği yansıtmaz gibi birseyler yazıyor ama benim testlerim hep yarım saatlerden sonra yandi.. cok erken olduğu içindi belki ama yandı ya önemli olan oydu 🙉 hayirli olsun canim💓
KbraaMutlu Ben rüyamda gördüm daha adetime 1 hafta varken zar zor bikaç gün bekledim sonra erken gebelik testi aldım silik bi çizgi vardı 😄 ertesi gün hemen kan verdim kan değerim 12ydi daha ama hamileydim 😍 simdi 6+6 yız. Çok şükür
anne_adayiii fatMaff38 benimki de planliydi aslında ama soyle 2 yıllık evliyiz.. çocuk yapmaya yeni karar verdik üzerinden 1 ay geçmeden hamileyim büyük sans. Rabbim isteyen herkese nasip etsin💓😊
anne_adayiii Esracim hahah😀😀 aynı şeyler benim de başıma geldi . Şimdi diyorum ana yüreği iste hissettim gülüyorlar 😍😍
Gurbetcihamis Bende hissettm adetime 2 gun vardi ama adet sancilarm vardi hafif, olmassa diye kendimi tuttum ama bir gun sonra dayanamadm aklimda kalacagina yoksada icim rahatlar diye test yaptm ve cikti simdi 36 haftalik olduk bile 💙😍
anne_adayiii Gurbetcihamis oh oh masallah nerdeyse gelmis safak😀 bizimki daha karanlik🙉🙈 sağlıkla gelsin insallah❤