Dilekyasar_21 Günaydın kızlar transferime 4 gün kaldı doktorum bana sabah akşam “Prolutex” iğnesini göbekten vurmami söyledi. Ve bu gebelik testine kadar devam edecek. İnşallah sonucum pozitif çıkarsa bu sefer bebeğin kalp atışlarıni duyana kadar vurulcakmisim. Ama canımı çok yakıyor eğilip kalkarken bile göbeğim çok acıyor. Ne yapsam geçer 😐
Ekvatoral Dilekyasar_21 Benim kollarım ve göbeğim çok kötü olmuştu. Arkasından clexan da başlanmıştı. Ben buz aküsü ile biraz bekletilen sonra yapıyordum artık. Sizi çok iyi anlıyorum. Sabır gösterip dua etmek bu zamanda yapılabilecek en güzel şey ☺️ inşallah hayırlısı ilr bebeğinizi kucağınıza alırsınız ☺️
Canan_suatefe08 Dilekyasar_21 hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın bende tedaviyle kaldım ama kullanmadım öyle bi iğne doktordan doktora uygulama farkı olabilir her doktor aynı ilacı iğneyi vermiyo buz iyi gelebilir belki de denemek lazım
bsra1321 Ben kullandım, onunla birlikte her gün göbekten progestan da vurduk. Geçirecek bir şey yok. Sabretmek gerek, sonucu güzel olur inşallah 😊
Dilekyasar_21 Canan_suatefe08 amin inşallah canım, aynen öyle her doktorun tedavisi farklı ama buzu deniycm canım çok teşekkür ederim 🌸