Kubra5328 Hanımlar kızım için dogumda hastane kapısında ve doğum sonrası evde kullanmak için kapı süsü ve taki yastığı istiyorum da önerebileceğiniz kaliteli güvenilir sayfa varmı aldığınız ?
Bdp Kubra5328 ben çok aradım en uygun burasıydı sanırım kapı süsü ve yastık 100 tl instagram adresi- damladizaynn
Burcinisp88 Kubra5328 ben ahsapdecor adlı instagram sayfasından yaptırdım. Sizde bi inceleyin isterseniz
Svdkcbyk @aselce_tasarim makrome yaptırdım ben inanılmaz güzel oldu çok kaliteli ipleri felan çok memnun kaldım resim yükleyebilirsen yüklerim ☺️
Kubra5328 Svdkcbyk Vallahi iyi olur ya ben ledli düşünüyorum ama makrome tarzi da beğeniyorum hastanede de odanın kapisina asmayi düşünüyorum sonrasindada evrede kullanirim diyorum Bu yeni çıkan bulut tarzi modeller varya hoş aslında ama kararsizim
Lale_95 Kubra5328 omay_makrome sayfasına bakabilirsin ledli yapıyor Makrome kapı süsünü. Ben ordan yaptırdım ama ledsiz yaptırdım
Svdkcbyk Kubra5328 bende ikisi. Arasında kararsız kaldım makromenin daha kullanışlı ve uzun süreli kullanılacak bişi olduğuna kadar verdim genç ken bile kullanır bi sayfasına bakın gerçekten çok gğzel yapıyor
Minikekebekk Busrauzer benim toplam 450 tl gitti süsler falan yemek hariç tabi adete göre fiyat belirleniyor