[bilinmeyen] bende şimdilik baby shower düşünüyorum fikrim değişmez ve görümcem baby shower zamanında doğurmazsa 😂 Aslında baby shower değilde gün gibi hoş sohbet eşliğinde bir toplantı diyelim. Baby shower deyince insanlar fazla beklentiye giriyor işin mantığı aslında ters. Anne ye yapılan ihtiyaçların alındığı süpriz parti 🎉 baby showerda ikramlıklar ve ben amigurumi yapıyorum minik biberon, emzik, kalp, gibi minyatür örüp anahtarlık hediye edicem. Herkesein sözünde butik kurabiye yaptım kendime de yapsam mı diye düşünüyorum artık gereksiz geliyor. Minik kavanozlarda mum yapmayı düşünüyorum hem baby shower hem hastane için... güzel bir masa teması... tüllü simli şeyleri sevmiyorum sade bir masa örtüsü cam ve ayna süslemeler çiçekler düşünüyorum. Birde biliyorsunuz baby showerda oyunlar oynanıyor onlardan bastırtıcam matbaaya. Hastane içinde çikolata, lohusa şerbeti, lokum gibi bilindik şeyler düşünüyorum. Tabi bunlar bütçe meselesi inşallah yapabilirim... amma çenem düştü 🙊Kusura bakmayın 😊