Bermel61 çok çok geçmiş olsun Allah Şafi isminin hürmetine şifa verir inşallah 🤲🤲 bak canım çapa da Prof Recep has var perinatolog hocaların hocası diyorlar hangi doktora sorarsan sor benim ilk bebeğimde 3 anomali vardı ve o doktor baktı ve heyete girdim sürekli raporları hala durur. Zaten anne karnında yapılabilecek bir şey yok bizede kordosentez önermişlerdi biz yaptırmamıştık eğer gebeliğe son vermicekseniz yaptırmanıza gerek yok demişti doktor biz Allahtan geldi aldırmıcaz demiştik . O yüzden kordosentez bir tedavi yöntemi değil hastalığın genetik olup olmadığını söylüyor sadece ve işlemin riskleri var bebeğinin kalbi durabiliyor işlem sırasında veya sonrasında. Biz genetik testi çok sonra yaptırdık ve genetik hiçbir problem çıkmadı ve genetik doktoru yüz binde bir ihtimal size denk gelmiş demişti sen kafanı bulandırma bebeğin herşeyi hissediyor seni çok iyi anlıyorum bende çok ağladım perişan oldum ama ağlamak çare olmuyor sadece bebeğini üzüyorsun Allah büyük senide böyle sınıyor dua et asla vazgeçme dua etmekten eğer Allah ömür verdiyse kim ne derse desin yaşar bunu unutma canım çok dua edicem bebeğine sana 🤲🌸